Πέλλα: Σύλληψη άνδρα που εξαπατούσε ηλικιωμένους με δήθεν τροχαία!

Metrosport Team03 Ιουλίου 2022

Στα ίχνη σπείρας επιτήδειων που εξαπατούν ηλικιωμένους με το πρόσχημα ότι συγγενείς τους ενεπλάκησαν σε τροχαίο βρίσκονται οι αστυνομικοί. 

 Η πρώτη σύλληψη αφορά αλλοδαπό που, με τα στοιχεία τα οποία προέκυψαν από την προανάκριση, παρέλαβε το ποσό των 300 ευρώ από μια ηλικιωμένη γυναίκα στην Πιερία, στην οποία τηλεφώνησαν το μεσημέρι της Παρασκευής δύο άγνωστοι συνεργοί του και την έπεισαν να πληρώσει για μια επείγουσα χειρουργική επέμβαση στην οποία έπρεπε να υποβληθεί ένα στενό συγγενικό της πρόσωπο.

Μετά την έρευνα της Ασφάλειας Κατερίνης, ο αλλοδαπός εντοπίστηκε το βράδυ της Παρασκευής από αστυνομικούς της τοπικής Ασφάλειας να κινείται σε μια περιοχή της Πέλλας και συνελήφθη. Στην κατοχή του βρέθηκαν 70 ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή που κατασχέθηκαν, όπως και το κινητό του τηλέφωνο. Όπως προέκυψε από την προανάκριση, η οποία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, νωρίτερα την ίδια ημέρα τα μέλη του κυκλώματος των απατεώνων είχαν προσπαθήσει να εξαπατήσουν με την ίδια μέθοδο άλλες δύο ηλικιωμένες γυναίκες στην Πιερία, χωρίς να τα καταφέρουν καθώς εκείνες αντιλήφθηκαν τις προθέσεις τους και έκλεισαν το τηλέφωνο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.