Οι Πέλκας, Μάτος ανέβασαν επίπεδο στον ΠΑΟΚ, ο Κούτσιας βρήκε δίχτυα

Χάρης Δημαράς10 Αυγούστου 2020

Πέφτει σήμερα η αυλαία του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ στην Πορταριά. Ο Δικέφαλος αργά το βράδυ θα επιστρέψει στη βάση του, γνωρίζοντας τον αντίπαλο στο δεύτερο προκριματικό γύρο του CHL και έχοντας δώσει και το φιλικό με τον ΝΠΣ Βόλου (19:00 Metropolis 95.5, ΠΑΟΚ TV). 

Ο Φερέιρα θα παρατάξει εκ νεου δυο ενδεκάδες (μια σε κάθε ημίχρονο) με το ίδιο σύστημα αλλά με διαφορετικα πρόσωπα στις δυο ενδεκάδες. Ετσι όπως φάνηκε χθες, στο πρώτο μέρος θα παίξει ο Μελίσσας κάτω από τα δοκάρια έχοντας μπροστά του τον Κρέσπο ως κεντρικό στοπερ, αριστερά τον Τσιγγάρα και δεξιά τον Ινγκασον. Μπροστά και δίπλα στον Σβαμπ αυτή τη φορά θα είναι ο Εσιτι και όχι ο Ελ Καντουρί. Αριστερά φουλ μπακ θα είναι ο Μπαλογιάννης, δεξιά και ο Λημνιός και στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Σφιντέρσκι με τους Πέλκα και Τζόλη δίπλα του. 

Η καλή λοιπόν είδηση είναι πως τόσο ο Δημήτρης Πέλκας όσο και Ινγκασον είναι έτοιμοι να δώσουν λύσεις στην ομάδα.  

Βρακάς αντί Σβαμπ  

Θα πρέπει να σημειωθεί πως λίγο μετά την έναρξη του διπλού ο Γιώργος Βρακάς πήρε τη θέση του Στέφαν Σβαμπ με τον Αυστριακό να συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα μέχρι και το τέλος της προπόνησης. 

Ετσι θα πρέπει να περιμένουμε σήμερα το απόγευμα για να δούμε αν θα είναι στην ενδεκάδα ή τη θέση του θα πάρει ο Βρακάς δίπλα στον Εσίτι. Η δεύτερη ενδεκάδα Η άλλη ενδεκάδα που θα παίξει το δεύτερο μέρος είχε ως τερματοφύλακα τον Ρέι. Στα τρια στόπερ ο Φερέιρα δοκίμασε τον Βαρέλα στο κέντρο, τον Μιχάι δεξιά και τον Μιχαηλίδη αριστερά. Ο Ελ Καντουρί στα χαφ με τον Βέρνμπλουμ, φουλ μπακ από τα δεξιά ο Μάτος και από τα αριστερά ο Γιαννούλης. 

Στην κορυφή ο Ακπομ με τους Κούτσια και Ζαμπά στα άκρα. Ο τελευταίος δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο κομμάτι του διπλού αφού τον αντικατέστησε ο Μπίσεσβαρ. Θα πρέπει να σημειωθεί πως σε ένα μέρος του διπλού κάτω από τις δυο εστίες έπαιξαν για λίγο και οι Ζίβκοβιτς, Πασχαλάκης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.