Πειθαρχική δίωξη κατά του Κούγια απο τον εισαγγελέα Νικόλαο Μαργαρίτη σχετικά με ότι έγιναν με την ΑΕΚ

Metrosport Team04 Απριλίου 2024

Ο Αλέξης Κούγιας κλήθηκε από τον Αναπληρωτή Υπεύθυνο Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Αντεισαγγελέα Νικόλαο Μαργαρίτη, για τα όσα έγιναν στο ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στην Opap Arena.

Θυμίζουμε ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ με θέση της χαρακτήρισε εξτρεμιστική και προκλητική τη συμπεριφορά του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, τονίζοντας πως οι φίλοι της Ένωσης τον αγνόησαν ανταποκρινόμενοι στις εκκλήσεις.

Από την πλευρά του, ο Κούγιας με ανακοίνωσή είπε «ο Μελισσανίδης και η παρέα του θα καταλάβουν την δύναμη του Ολυμπιακού».

Η ανακοίνωση: «Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του Αλεξίου Κούγια.Η Πειθαρχική Δίωξη ασκείται διότι την 31-3-2024 στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής όπου διεξήχθη ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος της Super League, προέβη σε πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 12§1 σε συνδ. με αρ. 11§2 και με αρ. 10§1 στοιχ.β, 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.