«Πεινασμένοι» για τίτλους με τον ΠΑΟΚ

Γιώργος Καστάνης26 Μαρτίου 2024

Τα ονόματά τους βρίσκονται στο προσκήνιο του ενδιαφέροντος από την πρώτη στιγμή που εντάχθηκαν στην επαγγελματική ομάδα. Οι Κωνσταντέλιας και Κουλιεράκης, παρά το νεαρό της ηλικίας τους, αποτελούν ινδάλματα για χιλιάδες νέους.

Αυτό που πέτυχε ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια με την ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής είναι ξεχωριστό. Δεν είναι μόνο οι διεκδικήσεις και κατακτήσεις τροπαίων, από παίκτες κάθε ηλικίας. Είναι η γαλούχηση νέων παικτών στην διαδικασία του πρωταθλητισμού. Οι Κουλιεράκης και Κωνσταντέλιας για παράδειγμα είναι μαζί στον ΠΑΟΚ από μικρά παιδιά. Και συνεχίζουν. Ονειρεύονται την διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού τροπαίου με τον ΠΑΟΚ. Θέλουν να οδηγήσουν την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, παρότι τα προγνωστικά, αυτή την στιγμή, δεν είναι υπέρ του Δικεφάλου.

«Ψημένοι στον πρωταθλητισμό»

Κωνσταντέλιας και Κουλιεράκης αποτελούν το δίδυμο των επιτυχιών επί σειρά ετών στον ΠΑΟΚ. Για παράδειγμα, στο ξεχωριστό αφιέρωμα που τους έκανε η UEFA και οι δύο νεαροί παίκτες, υποστηρίζουν πως από μικρά παιδιά έχουν εθιστεί στον πρωταθλητισμό. Το είπαν ευθαρσώς και δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο: «Είμαστε γεννημένοι νικητές, θέλουμε να κερδίσουμε τίτλους με τον ΠΑΟΚ. Είμαστε πεινασμένοι για τίτλους με τον ΠΑΟΚ». Ήδη έχουν κερδίσει κούπες στις μικρότερες κατηγορίες, στα τμήματα υποδομής. Θέλουν όμως και με την πρώτη ομάδα. Είναι «ψημένοι» για τίτλους από μικρά παιδιά. Και μαθημένοι στον έντονο συναγωνισμό.

Ο Κωνσταντέλιας πραγματοποιεί μία εξαιρετική πορεία κάτι το οποίο αποδεικνύουν οι αριθμοί. Τις προάλλες στην Οpap arena τον αποθέωναν οι φίλαθλοι ανεξαρτήτως οπαδικών προτιμήσεων, ενώ με την Εθνική αγωνίστηκαν όλοι οι γνωστοί διεθνείς παίκτες.

Με αντίπαλο την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ο Κουλιεράκης έκανε το καλύτερο παιχνίδι της καριέρας του. Και έβαλε «φαρδιά – πλατιά» την υπογραφή του στην μεγαλειώδη ανατροπή που πέτυχε ο Δικέφαλος και στην επική πρόκριση στα προημιτελικά της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Και οι δύο, είναι ψημένοι στον πρωταθλητισμό. Θέλουν να κερδίσουν ένα τουλάχιστον τρόπαιο έως το τέλος της σεζόν. Ξέρουν που βρίσκονται. Για να φθάσουν όμως εδώ, τους βοήθησε πολύ η διαδικασία που ακολούθησε ο ΠΑΟΚ και εφάρμοσε απαρέγκλιτα ο επικεφαλής όλων των τμημάτων υποδομής και των ομάδων Νέων, Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος.

Δεν είναι μόνοι αυτοί οι δύο που έχουν μάθει στον πρωταθλητισμό και στις νίκες. Είναι μία ολόκληρη φουρνιά, παίκτες από τα μικρότερα ηλικιακά τμήματα έως τα μεγαλύτερα. Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως και την φετινή σεζόν, οι ομάδες Νέων του ΠΑΟΚ, Κ19, Κ17, Κ15 διεκδικούν τα πρωταθλήματα.

Είναι μία διαδικασία, από την οποία πέρασαν με επιτυχία οι Κουλιεράκης και Κωνσταντέλιας. Οι οποίοι στέλνουν τα δικά τους ξεκάθαρα μηνύματα για το τι ακριβώς θέλουν να πετύχουν. Ακόμη, με τον ΠΑΟΚ είναι στην αρχή. Και παρά το γεγονός ότι προτάσεις από σοβαρές ομάδες του εξωτερικού, είναι στρωμένες στα πόδια τους, εκείνοι επιμένουν και δηλώνουν ΠΑΟΚ. Το κυριότερο, είναι πως θέλουν να πετύχουν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.