Πεΐδης: «Από τα δικά μας χέρια εξαρτάται η παραμονή του Πιερικού»

Δημήτρης Καλαϊτζής19 Μαρτίου 2022

Χαρακτήρα τελικού έχει αποκτήσει ο αγώνας της Κυριακής (20/3, 14.45) για τον Πιερικό με αντίπαλο τα Τρίκαλα στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League 2. Οι μελανόλευκοι βρίσκονται στην 15η θέση της βαθμολογίας με 19 πόντους και η νίκη αποτελεί μονόδρομος κόντρα στους Θεσσαλούς ώστε να ξεφύγουν από τη ζώνη του υποβιβασμού. 

Με αφορμή την επικείμενη αναμέτρηση, ο γενικός διευθυντής του Πιερικού, Μπάμπης Πεΐδης, μίλησε στο metrosport.gr και τόνισε ότι «από τα δικά μας χέρια εξαρτάται η παραμονή της ομάδας στην κατηγορία».

Στο πρώτο του σχόλιο ανέφερε για το ματς με τα Τρίκαλα:

«Είναι ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας. Τα Τρίκαλα βρίσκονται έναν βαθμό πάνω από την ομάδα μας και με νίκη θα τους βάλουμε από κάτω και θα κάνουμε ένα σημαντικό βήμα στην προσπάθεια που κάνει για να κρατηθεί ο σύλλογος στην κατηγορία».

Για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος και αν θα καταφέρει ο Πιερικός να μείνει στη Super League 2:

«Η συνέχεια είναι δύσκολη και έχουμε πολλά σημαντικά παιχνίδια. Εμείς κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Θεωρώ ότι κρατάμε την τύχη στα χέρια μας, καθώς υποδεχόμαστε στην έδρα μας τον Ολυμπιακό Βόλου, τον Απόλλωνα Λάρισας και τον Πανσερραϊκό και σε περίπτωση που κερδίσουμε και τις τρεις αναμετρήσεις θα καταφέρουμε να μείνουμε στην κατηγορία.

Ο στόχος εξαρχής της ομάδας ήταν να μην κινδυνεύσει. Δυστυχώς φτάσαμε στην 25η αγωνιστική και παλεύουμε να κρατηθούμε στην κατηγορία. Μετά από πολλά χρόνια ο Πιερικός κατάφερε να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες, όμως η απουσία μας από τα κέντρα αποφάσεων και το γεγονός ότι δεν γνωρίζαμε πρόσωπα και πράγματα μας έφεραν σε αυτό το σημείο. Εφόσον, φέτος τα καταφέρουμε, του χρόνου θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα για εμάς».

Για την έλευση του Βαζάκα στον πάγκο:

«Ήμασταν σε ένα σημείο που η ομάδα χρειαζόταν ένα ηλεκτροσόκ και ένα ταρακούνημα. Η έλευση του κ. Βαζάκα μας έδωσε ένα στοιχείο που μας έλειπε, η ψυχολογία. Το αν ήταν σωστή ή όχι η επιλογή μας θα το δείξει στο τέλος του Πρωταθλήματος. Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα δικαιώνουν τον Βαζάκα».

Για την μάχη της ανόδου:

«Θεωρώ ότι η Βέροια έχει τον πρώτο λόγο για την άνοδο, καθώς είναι η πιο ολοκληρωμένη ομάδα της κατηγορίας. Είναι μία ομάδα με σταθερότητα τόσο αγωνιστικά, όσο και διοικητικά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.