Πέφτουν στο λάκκο, που σκάβουν…

Αρις Νικολάκης13 Απριλίου 2021

Κάναμε το λάθος και μάλιστα, το τεράστιο λάθος να παρακολουθούμε και την εξέλιξη στον αγώνα Αστέρας – ΠΑΟΚ και τα σχόλια στο διαδίκτυο. Δεν το κάνουμε συχνά. Αντίθετα το κάνουμε σπάνια. Τούτο δε, επειδή ουδείς γνωρίζει ποιοι κρύβονται πίσω από τη μάσκα της ανωνυμίας. Και φυσικά, γιατί ανώνυμα ξερνούν χολή κι όξος

Από όσα διαβάσαμε τα περισσότερα ήταν από ανώνυμους όχι αντιπάλους αλλά εχθρούς (με άβυσσο μίσους…) του ΠΑΟΚ. Τυφλωμένοι από το πάθος και το μένος τους κατά του ΠΑΟΚ άλλον αγώνα έβλεπαν και για άλλον σχολίαζαν. Ζούσαν σε μία εικονική πραγματικότητα. Όλη η Ελλάδα μιλούσε για τις δυο φάσεις στις οποίες οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι… Αυτοί μιλούσαν για τέσσερις!

Όλη η Ελλάδα ήξερε πως άλλαξε ο κανονισμός και δεν ήταν παράβαση η απόκρουση του Πασχαλάκη στη φάση της γκάφας του… Αυτοί μιλούσαν εύνοια της διαιτησίας στον ΠΑΟΚ.

Κι αυτά είναι μόλις δύο από πάμπολλες περιπτώσεις ανώνυμης οργιώδους προπαγάνδας κατά του ΠΑΟΚ στον αγώνα του με τον Αστέρα. Έβλεπαν τον Γκαρσία, να μην επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη. Έβλεπαν τον Σαββίδη να μένει στο Ροστόφ. Και μετά το 1-1 έβλεπαν τον ΠΑΟΚ, να διασύρεται από τον Αστέρα….

Γνωρίζετε πως το μίσος μπορεί, να γεμίσει μία άδεια ζωή. Ως εκ τούτου όλοι αυτοί οι τυφλωμένοι από το μίσος – λέμε εμείς – εκφράζοντας το γεμίζουν την άδεια τους ζωή. Εάν κι εφ’ όσον το κάνουν αυθόρμητα. Τους βγαίνει, βρε αδελφέ. Εάν κι εφ’ όσον δεν το κάνουν αυθόρμητα… Και το κάνουν εσκεμμένα. Το κάνουν και …τζάμπα. Ε, τζάμπα κόπο κάνουν!

Εάν κι εφ’ όσον δεν το κάνουν τζάμπα; Ε, τότε την δουλειά τους κάνουν. Εργαζόμενοι είναι. Αν κάνουν ή δεν κάνουν καλά την δουλειά τους; Οι εργοδότες τους γνωρίζουν.

Σημασία έχει ποιος είναι ο στόχος της δουλειάς τους. Να υποθέσουμε πως είναι η προπαγάνδα; Το υποθέτουμε. Σε ποιους απευθύνονται λοιπόν; Σε «τυφλούς»; Μόνον «τυφλοί» (από πάθος και μένος κατά αντιπάλων ομάδων, εξ ου και τα εισαγωγικά) βλέπουν στο… σκοτάδι τους καθοδηγούμενοι από προπαγανδιστές. Όλοι οι άλλοι; Αυτόφωτοι όντες εμπιστεύονται εαυτόν και μόνον αυτόν...

Λέμε μάλιστα, πως ο εκβρασμός μίσους (στην περίπτωση μας κατά του ΠΑΟΚ) είναι μπούμερανγκ. Αντί να ωφελήσει, βλάπτει τους καθοδηγητές. Δεν φουντώνει την αντιπάθεια. Τη συμπάθεια φουντώνει καθώς η πλήρης διαστρέβλωση της αλήθειας… Την στιγμή κατά την οποία είναι ηλίου φαεινότερη… Προκαλεί εξ ολοκλήρου βλάβη, σε όσους επιχειρούν ωμά την διαστρέβλωση. Τους ξεγυμνώνει. Έτσι απορρίπτονται τα σχόλια τους ασυζητητί από τους υγιώς σκεπτόμενους!

Για να απορέσουμε: Τι δεν καταλαβαίνουν, όσοι επιμένουν σε αυτήν τη νοσηρή προπαγάνδα; Και πέφτουν οι ίδιοι στο λάκκο, τον οποίο σκάβουν (στην περίπτωση μας) για τον ΠΑΟΚ…

Αν κι ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται, να του σκάψουν το λάκκο εξωαγωνιστικά. Όπως πέρυσι με την αθλιότητα (με τις ευλογίες του υφυπουργού Αθλητισμού) περί πολυιδιοκτησίας. Τον σκάβει μόνος του αγωνιστικά!

ΥΓ: Ο ΠΑΟΚ είναι η δεύτερη ομάδα στην Ελλάδα με το μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής παικτών Κ21 του ρόστερ του, με 12,3 λεπτά!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.