Έκπληκτοι οι Δανοί με τις καταγγελίες του Ολυμπιακού: «Στημένος ο Κέλετ; Δεν υπάρχει περίπτωση»

Metrosport Team07 Νοεμβρίου 2022

Από τα σύννεφα έπεσαν οι Δανοί, όταν διάβασαν τα όσα καταγγέλει ο Ολυμπιακός για την διαιτησία του συμπατριώτη τους Γιάκομπ Κέλετ. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην χώρα του διαιτητή του ντέρμπι των «αιωνίων» δεν υπάρχει καμία σκέψη ότι μπορεί να ήταν «στημένη η διαιτησία», όπως καταγγέλει η πλευρά των ερυθρολεύκων.

Με δεδομένο πως ο Κέλετ θεωρείται μια από τις κορυφαίες σφυρίχτρες της Δανίας, το κλίμα στην χώρα του γύρω από την απόδοσή του στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικό. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει πως άπαντες πιστεύουν πως σωστά έδειξε πέναλτι στην τελευταία φάση του αγώνα, ώστοσο σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να δεχθούν τις αιχμές που αφήνει η πλευρά του Ολυμπιακού ως προς την αμεροληψία της κρίσης του συμπατριώτη τους, αφού πρόκειται για έναν διαιτητή τον οποίο σέβονται άπαντες στο ποδόσφαιρο της Δανίας.

Άλλωστε, οι Δανοί γενικότερα θεωρούν τους διαιτητές τους «καθαρούς», με τα παράπονα εις βάρος τους να είναι ελάχιστα, ενώ σίγουρα σε καμία περίπτωση δεν δημιουργούν θέμα διαφάνειας, γύρω από οποιοδήποτε διαιτητικό λάθος. Επομένως, διαβάζοντας τις καταγγελίες του Ολυμπιακού, για «στημένη διαιτησία» του Κέλετ, αφού αρχικά «έπεσαν απ'τα σύννεφα», θεώρησαν άστοχες τις τοποθετήσεις που βάζουν «στο στόχαστρο» τον συμπατριώτη τους, στον οποίο δείχνουν απόλυτη εμπιστοσύνη.

 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.