Πεχλιβανίδης: «Ευεργετικό για εμάς ότι είμαστε έμπειρη ομάδα»

Χάρης Εμμανουηλίδης11 Μαρτίου 2020

Οι Ακρίτες Συκεών πηγαίνουν ολοταχώς προς την άνοδο, και ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες και αρχηγός της, Ιορδάνης Πεχλιβανίδης, μας άνοιξε την καρδιά του, αναφορικά με την παρουσία του συλλόγου στη φετινή χρονιά και τα «συστατικά» της επιτυχίας.

Ποια είναι τα συστατικά της φετινής επιτυχίας σας;

«Σαν ομάδα έχουμε μία τρομερή σχέση, από τα αποδυτήρια μέχρι τη διοίκηση και όσους βρίσκονται μέσα στον σύλλογο. Ως συνέχεια όλων αυτών έρχεται και η εικόνα που δείχνουμε όλοι μέσα στους αγωνιστικούς χώρους».

Η άνοδος είναι πιο κοντά από ποτέ για την ομάδα. Περιμένατε ότι θα φτάσετε σε αυτή σχετικά εύκολα;

«Για του περισσότερους από εμάς η παρουσία μας στη Β΄κατηγορία ήταν κάτι το πρωτόγνωρο και μπορούμε να πούμε ότι ήταν αχαρτογράφητα νερά. Εγώ όπως και αρκετοί παίκτες δεν είχαμε αγωνιστεί στην συγκεκριμένη κατηγορία και στην αρχή μας φάνηκε κάτι ιδιαίτερο, αλλά τα καταφέραμε μέσα στο γήπεδο».

Ποια ήταν τα κομβικά σημεία μέχρι στιγμής στη χρονιά;

«Θεωρώ δύο τα κομβικά σημεία για την χρονιά. Πρώτο θεωρώ το παιχνίδι με τον Βαθύλακκο και δεύτερο παιχνίδι, την εντός έδρας αναμέτρηση με τους Αμπελόκηπους. Επίσης σαν ομάδα θεωρούμε κομβικής σημασίας τον τραυματισμό του Βαγγέλη Νοϊκού, καθώς ο Βαγγέλης είναι κομβικός παίκτης για το σύνολο».

Η ομάδα έχει αρκετούς παίκτες με εμπειρία, όπως και εσύ, πιστεύεις ότι αυτό λειτουργεί ευεργετικά για την εικόνα που δείχνει στο γήπεδο;

«Σίγουρα λειτουργεί ευεργετικά αυτό, γιατί έχουμε μία παραπάνω εμπειρία από τους άλλους παίκτες. Αυτή η εμπειρία είναι σημαντική για την κατηγορία. Πολύ σημαντικό είναι και το ότι έχουμε εξαιρετική φυσική κατάσταση, κάτι το οποίο αποδείχθηκε και στον γήπεδο, όταν σε φιλική αναμέτρηση επικρατήσαμε του Εθνικού Σοχού».

Όπως είπα νωρίτερα είσαι ένας παίκτης με πολλά παιχνίδια στα πόδια σου... Ποια στιγμή σου θυμάσαι πιο έντονα;

«Η πιο έντονη ανάμνηση που έχω στο μυαλό μου είναι αυτή όταν κερδίσαμε τον τελικό της ΕΠΣΜ στο Καυτατζόγλειο. Τότε αγωνιζόμουν στον ΠΑΟΔ και επικρατήσαμε με 4-1 του ΠΑΟ Κουφαλίων, τη σεζόν 2007-08, όταν και σκόραρα το πρώτο γκολ της αναμέτρησης».

Από την έντυπη έκδοση της «Μ» (11/3)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.