Παυλίδης για Τσιγγάρα: «Είναι ωραίο να παίζεις με τέτοιους αντιπάλους»

Metrosport Team07 Ιουλίου 2022

Ο διεθνής επιθετικός της Άλκμααρ, Βαγγέλης Παυλίδης, μίλησε στην κάμερα της NOVA μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ (2-2) στην Ολλανδία και αναφέρθηκε στη φιλία του με τον Χάρη Τσιγγάρα, αλλά και για το γεγονός ότι φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο παιχνίδι με τον Δικέφαλο.

«Ο Χάρης (σ.σ. Τσιγγάρας) έφυγε νωρίς για τον ΠΑΟΚ δεν τον πρόλαβα πολύ στην Ακαδημία, ήταν και λίγο μικρότερος, τον γνωρίζω όμως πολύ καλά, τον ξέρω και οικογενειακά, και τον αδερφό του και τον ίδιο. Είναι πολύ ωραίο να παίζεις με τέτοιους αντιπάλους και το ευχαριστηθήκαμε και οι δύο το παιχνίδι»

Για τα 25 γκολ που πέτυχε με την Άλκμααρ την προηγούμενη σεζόν είπε:

«Σίγουρα είχα μια πολύ καλή σεζόν αλλά αυτό είναι στο παρελθόν, εγώ κοιτάω τώρα το μέλλον. Θέλω να πάω το ίδιο ή ακόμη και καλύτερα. Δουλεύω για αυτό και είμαι αφοσιωμένος να κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου».

Για το ότι φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού:

«Στην Άλκμααρ φόρεσα για πρώτη φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Στη Βίλεμ, το είχα φορέσει μόνο για 10 λεπτά όταν βγήκε κάποιος αλλαγή, δεν ξέρω πως έγινε, αλλά ήταν όμορφο συναίσθημα. Είναι πολύ ωραίο ειδικά σήμερα που αγωνιστήκαμε με τον ΠΑΟΚ, ήταν ωραίο το συναίσθημα αλλά το γνωρίζω ότι δεν είμαι αρχηγός στην ομάδα, είμαι μόνο ένα χρόνο εδώ, είμαι όμως χαρούμενος και ήταν πολύ ωραίο το συναίσθημα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.