Παυλάκος: «Ευκαιρία για το βήμα παραπάνω, περιμένουμε αναδιάρθρωση»

Metrosport Team04 Αυγούστου 2020

Το βήμα παραπάνω και η ανάδειξη νέων παιδιών είναι οι δύο στόχοι που έχει θέσει ο Μακεδονικός σύμφωνα με όσα είπε ο general manager του συλλόγου, Γιώργος Παυλάκος, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τους στόχους του Μακεδονικού: «Φέτος είναι η ευκαιρία. Ο πρόεδρος έδωσε το σύνθημα. Κρατήσαμε το βασικό κορμό, βάλαμε κάποιες πινελιές με νεαρούς και πιο παλιούς παίκτες. Βασικός στόχος είναι να βγάλουμε και νέα παιδιά. Αυτή τη στιγμή είναι 10 παιδιά από τις ακαδημίες στην πρώτη ομάδα. Πέρυσι ο Γιάννης Βεραλής είχε 22 συμμετοχές. Είχαμε άλλου τρεις τέσσερις που είχαν 15 συμμετοχές. Ο στόχος είναι συνδυαστικός και να πάμε καλά και να βγάλουμε παιδιά.

Το κακό στην Ελλάδα είναι ότι λέμε να ποντάρουμε στα νέα παιδιά αλλά στα 18,19 και 21 θεωρούμε ότι είναι μικρός. Έχουμε και το θέμα με τους ξένους. Λέμε ότι είναι ξένος άρα θα είναι καλός. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα παιδιά του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ».

Για την αναδιάρθρωση: «Κάθε μέρα μαθαίνουμε και κάτι καινούργιο. Φτάνουμε στην πηγή και δεν πίνουμε. Αναμένουμε λοιπόν. Σαν Μακεδονικός έχουμε οργανωθεί σε ακαδημίες και γήπεδα και θεωρώ ότι μπορούμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Περιμένουμε να γίνει η αναδιάρθρωση».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.