Πάβιτσιτς: «Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί για την πρόκριση»

Metrosport Team14 Αυγούστου 2021

Η Ριέκα πέταξε εκτός πλέι οφ του Conference League τη Χιμπέρνιαν αλλά ο ΠΑΟΚ είναι ένα υψηλότερο εμπόδιο για τους Κροάτες, κάτι που και οι ίδιοι αναγνωρίζουν. Σε δηλώσεις του στον Τύπο της χώρας, ο κεντρικός χαφ Ντομάγκοϊ Πάβιτσιτς έδειξε να έχει εικόνα του Δικεφάλου και μίλησε για τα ματς που έρχονται.

«Μέσα από τα δύο ματς δείξαμε ότι ήμασταν καλύτεροι, κυριαρχήσαμε στο δεύτερο και τα καταφέραμε» είπε αναφερόμενος στην πρόκριση επί της Χιμπέρνιαν για να τονίσει σχετικά με τον ΠΑΟΚ: «Είναι σίγουρα το φαβορί, μία πολύ καλή ομάδα την οποία θα αναλύσουμε καλά. Έχουμε μπροστά μας δύο ματς για τα οποία θα προετοιμαστούμε καλά και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Προέχει όμως το ματς με την Όσιγιεκ που είναι σημαντικό για εμάς» είπε.

Ντέρμπι κορυφής στην Κροατία

H αντίπαλος του ΠΑΟΚ, σε αντίθεση με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου που δεν έχει παιχνίδια στα πόδια της και θα πάει στο πρώτο ματς χωρίς κάποια ενδιάμεση υποχρέωση αφού δεν άρχισε ακόμη το Πρωτάθλημα της Superleague, έχει μπροστά της αύριο (15/8, 22:00) το ματς με την Όσιγιεκ εκτός έδρας.

Πρόκειται για ντέρμπι κορυφής στο κροατικό Πρωτάθλημα και με βάση τα δεδομένα που διαμόρφωσαν οι πρώτες αγωνιστικές. Η Ριέκα μοιράζεται τη 2η θέση με τρεις ομάδες έχοντας από επτά βαθμούς (δύο νίκες και μία ισοπαλία) ενώ η αντίπαλος της Όσιγιεκ έχει 10 βαθμούς με ένα παιχνίδι περισσότερο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.