Πατουλίδου: «Η Μήδεια είναι τραγωδία, δεν χρειάζεται να τη ζήσουμε»

Metrosport Team14 Φεβρουαρίου 2021

Για την κακοκαιρία και την αντιμετώπιση της και τα έργα που γίνονται ανά δήμο μίλησε η Αντιπεριφερειάρχης, Βούλα Πατουλίδου, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Weekend με τον Γρηγόρη Κόκκινο».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Τα δύσκολα είναι μπροστά μας. Ακούμε τους μετεωρολόγους. Δεν κοιμηθήκαμε από το άγχος για το χιόνι. Προβλέψεις είναι και μπορεί να πέσουν και έξω. Πρέπει να προσέχουμε όλοι. Έχουμε μια υπερεπάρκεια σε αλάτι. Αν κρατήσει ο παγετός 10 με 15 μέρες προφανώς δεν θα φτάσει. Έχουμε τόνους. Έχουν και οι δήμοι τα δικά τους αποθέματα. Οπότε με λελογισμένη αντιμετώπιση θα τα βγάλουμε πέρα. Έχουμε αντιμετωπίσει και στο παρελθόν δυσκολίες. Εδώ είμαστε και θα ανταπεξέλθουμε. Η Μήδεια ήταν τραγωδία δεν χρειάζεται να τη ζήσουμε εμείς τώρα. Μιλήσαμε, συντονιστήκαμε και ξέρουμε ποια τηλέφωνα δεν θα κλείσουν».

Για τα έργα που γίνονται: «Μας ρωτάνε πάντα; Ο μεγαλύτερος θυμός είναι όταν αποφασίζουμε να μπούμε στη δημιουργία δρόμου, μπαίνουμε σε διαδικασία να ρωτήσουμε μήπως θα υπάρξει κάποια καθυστέρηση και μας λένε όχι εντάξει και μετά από δύο μήνες έρχονται και σκάβουν. Η συνεννόηση απέχει. Θα μπορούσε να περνά από την Περιφέρεια γιατί έχει τη δυνατότητα της γνώσης και έχει μητροπολιτική ματιά. Ό,τι δεν θέλουν όλοι οι άλλοι περνά στην Περιφέρεια».

Για το αν υπάρχουν μητροπολιτικές σκοπιμότητες στη συμπεριφορά των δημάρχων: «Και οι Δήμαρχοι άνθρωποι είναι. Ψηφίζονται και αυτοί. Όλοι άνθρωποι θέλουμε να έχουμε ένα καλό πρόσωπο προς τα έξω και έχουμε την τάση όταν έρχεται κάτι δύσκολο πάρε το κακό από πάνω μου. Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να πω ότι υπάρχουν μικροπολιτικές. Και εγώ μπορεί να κάνω. Το θέμα είναι να υπάρχει αποτέλεσμα».

Για απαγόρευση φορτηγών: «Έχουμε απαγόρευση για φορτηγά πάνω από 3.5 τόνους εδώ στη Θεσσαλονίκη μέχρι την Κυριακή το βράδυ. Στον Προμαχώνα δεν ξέρω»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.