Πασσιαλής: «Εφυγα μπερδεμένος από το γήπεδο, να κρατήσει ο Αρης τον Μάντζιο»

Metrosport Team30 Ιουλίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του Αρη, Πέτρος Πασσιαλής, και μίλησε για τον αποκλεισμό των «κιτρινόμαυρων» από την Αστάνα, τη διαχείριση του Μάντζιου, το πρόβλημα στην κορυφή της επίθεσης αλλά και την κατάσταση του Μήτρογλου.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για το χθεσινό παιχνίδι του Αρη με την Αστάνα: «Χάρηκα που βρέθηκε στο Κλ.Βικελίδης μετά από τόσο καιρό και ίδια ήταν τα συναισθήματα για όλους που ήταν εκεί. Εξαιρετικός αγωνιστικός χώρος, όμορφη ατμόσφαιρα. Ο Αρης μπήκε πολύ δυνατά στο πρώτο ημίχρονο, είχε την μπάλα συνεχώς, η Αστάνα αμυνόταν συνεχώς και οι «κίτρινοι» δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες. 

Έφυγα μπερδεμένος από το γήπεδο, παρότι ο Αρης έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι για την εποχή. Ο Αρης είχε πρόβλημα στις στημένες φάσεις αμυντικά, ο Χαΐροβιτς είναι πολύ έμπειρος και δεν εξηγείται να κάνει τέτοιο φάουλ. Δεν κατάλαβα την αλλαγή του Μπρούνο, συγκινητική η προσπάθεια του Μπερτόγλιο και του Γκάμα. Ασχημο αποτέλεσμα για τον Αρη που δεν διορθώνεται, ελπίζω η διαχείριση που θα γίνει να είναι διαφορετική από τις προηγούμενες περιόδους και αναφέρομαι στην αλλαγή προπονητή. Ο Μάντζιος έχει δείξει καλά δείγματα, έφτιαξε την ομάδα πέρυσι και θα πρέπει να κάτσει όλη τη χρονιά στην ομάδα. Ο Αρης έχασε χρήματα από τη συνέχεια αλλά πρέπει να κοιτάξει μπροστά».

Για τον Μήτρογλου, τη θέση του φορ αλλά και το αριστερό μπακ: «Είναι ένα μεγάλο πρόβλημα το θέμα του επιθετικού στον Αρη. Δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Μήτρογλου. Ήταν φυσιολογικό μετά από τέτοια εποχή να μην μπορεί να αποδώσει τα αναμενόμενα. Επαιξε μισή ώρα στο παιχνίδι στο Καζακστάν, δεν ξέρω πως ήταν γιατί δεν είδα το παιχνίδι. Στο 75’ ήταν έτοιμος να μπει στο γήπεδο και όσο το σκορ ήταν 1-0. Δεν ξέρω αν τον πιστεύει ο Μάντζιος ή όχι. Αν δεν λυθεί το θέμα του Μήτρογλου με το συμβόλαιό του, δεν μπορεί να πάει να πάρει κι άλλον επιθετικό και να τον πληρώνει. Μπορεί να συνεχίσει να υπολογίζει τις υπηρεσίες του Μήτρογλου ο Αρης; Είναι σημαντικό να λυθεί αυτό το ερώτημα. Ο Σάκιτς δεν έκανε ούτε μια σέντρα από τα αριστερά και δεν έπαιξε καν ο Γκάνεα. Πρέπει να δοθούν ξεκάθαρες απαντήσεις μέσα στην ομάδα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.