Πασσαλής: «Η απουσία του Γκάμα πονάει τον Άρη - Ασταθής ο ΠΑΟΚ»

Metrosport Team13 Απριλίου 2021

Ο Πέτρος Πασσαλής μίλησε στο Metropolis 95.5 για την εικόνα του Άρη, την μάχη των πλέι οφ και την απουσία του Μπρούνο Γκάμα. «Είναι σημαντική απουσία έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η φετινή περίοδος. Από τα πρώτα παιχνίδια έδειξε πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα, γιατί ξέρει και να δημιουργήσει και να σκοράρει με την ίδια ευκολία και δεν φοβάται να πάρει την μπάλα όταν «καίει». 

Υπάρχουν παίκτες για να καλύψουν το κενό του αλλά θα πρέπει να βρεθούν σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Με βάση το βιογραφικό και την αξία μπορεί να γίνει, όμως, ο Ματέο Γκαρσία, για παράδειγμα, δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Είναι απουσία που πονάει τον Άρη» είπε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στο ντέρμπι με την ΑΕΚ:

«Ήταν συνολικά κακή παρουσία. Δεν θα μπορούσε ένας παίκτης, ακόμη και ο Γκάμα, να αλλάξει κάτι. Υπάρχουν τέτοια άσχημα παιχνίδια, το ζητούμενο είναι το πόσο μπορεί η ομάδα να συνέλθει γρήγορα και να κοιτάξει τους επόμενους αγώνες. Τα λάθη από εδώ και πέρα στοιχίζουν.

Είναι φυσιολογικό ως ένα βαθμό να μην έχει φρεσκάδα ο Άρης. Οι ομάδες φορμάρονται για συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα. Υπάρχει κορύφωση και ίσως ήταν σχεδιασμένο να υπάρξει μία τέτοια κοιλιά. Αν δεν υπάρξει μία μικρή πτώση, δεν μπορεί μετά να υπάρξει άνοδος. Από τα χρόνια που έπαιζα εγώ με τώρα υπάρχουν μεγάλες διαφορές στις μεθόδους. Τώρα οι παίκτες μπορούν να ανακτήσουν γρήγορα τις δυνάμεις τους».

Για την εξέλιξη των πλέι οφ σημείωσε: «Ο Άρης έχασε τεράστια ευκαιρία να αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα. Πριν από μερικές μέρες θα λέγαμε ότι η ΑΕΚ είναι στην χειρότερη μοίρα. Ο Άρης μέχρι το ματς με την ΑΕΚ έχει το προβάδισμα. Βέβαια, η ΑΕΚ δεν με πείθει, έχει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα και μαζί με τον ΠΑΟΚ έχουν ένα επιπλέον παιχνίδι. 

Ο ΠΑΟΚ είναι ασταθής, έχει κάνει πολλές αλλαγές σε μικρό χρονικό διάστημα. Αλλαγές που κάνουν άλλες ομάδες σε 3-4 χρόνια, τις έκανε σε 3-4 μήνες. Ζητούν πολλά σε σχέση με τις αλλαγές που έγιναν. Δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις. Ο Παναθηναϊκός είναι άλλοτε καλός, άλλοτε κακός, αλλά αν κάνω μία εκτίμηση η ΑΕΚ βρίσκεται στην πιο δύσκολη θέση απ' όλους».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.