Πασσαλής: «Εκεί υπερέχει ο Άρης, μεγάλη απουσία του Μπερτόγλιο»

Metrosport Team14 Ιανουαρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Πέτρος Πασσαλής και αναφέρθηκε στα ατού του Άρη για το σημερινό ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Βικελίδης, ενώ στάθηκε και στην απουσία του Μπερτόγλιο.

«Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι το σημερινό στο Βικελίδης. Η ΑΕΚ προέρχεται από δυο καλά αποτελέσματα και μάλιστα κρατώντας το μηδέν στην άμυνα. Από την άλλη, ο Άρης είχε ένα καλό παιχνίδι στα Γιάννενα παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο. Και οι δυο ομάδες θέλουν το τρίποντο», ανέφερε στο πρώτο του σχόλιο για να προσθέσει: «Ο Μάνος κάνει τεράστια προσπάθεια για να δώσει πράγματα στην ομάδα, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Η θέση που του ταιριάζει είναι περιφερειακός. 

Ο Άρης σε σχέση με την ΑΕΚ διαθέτει περισσότερες λύσεις στο κέντρο και έχει και ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Ο Λιβάγια είναι μακριά από τον καλό του εαυτό και ο Άρης θεωρώ ότι είναι καλύτερος ποιοτικά από το χώρο του κέντρου και μπροστά και έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα. 

Ο Άρης παίζει ποδόσφαιρο υπεροχής και γι΄ αυτό χρησιμοποιείς παίκτες επιθετικογενείς. Ο Μπερτόγλιο έχει κάνει περισσότερα πράγματα απ΄ ότι φανταζόταν κάποιος στην αρχή. Είναι μεγάλη η απουσία του και δεν ξέρω αν μπορεί ο Γκαρσία να καλύψει το κενό του. Μπορεί να προσπαθεί, αλλά πολλές φορές είναι εξαφανισμένος από τον αγωνιστικό χώρο. Τον Ματέο τον πήρες για να σου αλλάζει τη ροή του αγώνα και να προκαλεί πονοκέφαλο για κάθε αμυντικό, αλλά μέχρι τώρα αυτό δεν το βλέπουμε».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.