Πασσαλής: «Δεν γίνεται να μείνει με το ζόρι ο Μαντσίνι, χρειάζεται χρόνο προσαρμογής ο Νταρίντα»

Metrosport Team06 Ιανουαρίου 2023

Δίκαιο νικητή χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας ο παλαίμαχος άσος των ''κιτρινόμαυρων'', Πέτρος Πασσαλής, ο οποίος παράλληλα αναφέρθηκε και στη διαιτησία του Τάμας Μπογκνάρ, τονίζοντας ότι η ομάδα του Άλαν Πάρντιου δικαιούται να φωνάζει για κάποιες φάσεις. 

''Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είχε τις περισσότερες ευκαιρίες, ο Άρης ήταν εντελώς ακίνδυνος, μόνο μία φάση με τον Μαντσίνι είχε. Ο ΠΑΟΚ ήταν πιο έτοιμος γι΄ αυτό τον αγώνα. Ο Άρης δικαιούται να φωνάζει για κάποιες φάσεις, όμως αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για την εικόνα που παρουσίασε στο ντέρμπι. Μια ομάδα που δικαιούταν τη νίκη ήταν μόνο ο ΠΑΟΚ. Ήταν μεγάλη η πίεση που άσκησε ο Λουτσέσκου και του βγήκε. Ο Κωνσταντέλιας έκανε πάρα πολύ καλό παιχνίδι όχι μόνο στην κατοχή της μπάλας, αλλά και στην ανάκληση και χαρακτηριστική φάση είναι το δοκάρι του Νάρεϊ στο πρώτο ημίχρονο, όπου ο Κωνσταντέλιας κλέβει την μπάλα και πασάρει στον Νάρει, το σουτ του οποίου βρήκε στο δοκάρι του Κουέστα''.  

Για την εμφάνιση του Νταρίντα:

''Από τους τρεις που χρησιμοποίησε στην επίθεση ο Πάρντιου, ο Ματέο ήταν ο χειρότερος, καθώς έχασε πολλές μπάλες. Ο Νταρίντα ξεκίνησε καλά το ντέρμπι όμως θέλει χρόνο προσαρμογής γιατί τώρα ενσωματώθηκε στην ομάδα. Από αυτά που είδα, πιστεύω, θα βοθηθήσει τον Άρη στο χώρο του κέντρου και θα δώσει λύσεις στον συγκεκριμένο τομέα που είχε πολλά προβλήματα. Ο Άρης άργησε να βρει παίκτες στον άξονα που θα τον βοηθήσουν. Τώρα, τους βρήκε και υπάρχει χρόνο να λυθούν τα προβλήματα και στο τέλος η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. 

Όσον αφορά τον Γκρέι αν αξιοποιηθεί από τους συμπαίκτες του και τον προπονητή θα δώσει πολλά στον Άρη. Έχει το γκολ, δεν είναι όπως ο Καμαρά που μάτωνε για κάθε μπάλα εκτός περιοχής''. 

Για τον Μαντσίνι:

''Αν δεν θέλει να μεΊνει στον Άρη πρέπει να φύγει φυσικά. Δεν είναι αδιάφορος, αλλά αν δεν θέλει να παραμείνει στο Βικελίδης παρόλο που είναι κομβικός στη λειτουργία της ομάδας, δεν πρέπει να τον κρατήσεις με το ζόρι. Ο Άρης εφόσον αποχωρήσει ο Αργεντίνος πρέπει να βρει άλλους παίκτες σ΄ αυτή τη θέση. Ο Άρης πρέπει να κάτσει να συζητήσει με τον Μαντσίνι και να βρει μια φόρμουλα που θα είναι ωφέλιμη και για τους δύο''. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.