Πασιαλής: «Σπάνιο πράγμα η παρουσία του Μπράμπετς, την 3η θέση ο Άρης»

Metrosport Team08 Μαρτίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Πασιαλής.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη αλλά και προπονητής των «κιτρινόμαυρων» παρακολούθησε από κοντά τη μεγάλη νίκη - ανατροπή του συνόλου του Χερμάν Μπούργος απέναντι στον Ολυμπιακό, σχολίασε τις επιδόσεις του Γιακούμπ Μπράμπετς αλλά και της συνολικής αμυντικής εικόνας του Άρη, σημειώνοντας πως ο Άρης βρίσκεται στην καλύτερη αγωνιστική του στιγμή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε: «Ήμουν στον Άρη επαγγελματικά για 5 χρόνια και έπειτα στον ΠΑΣ Γιάννενα. Η παροιμία λέει καλύτερα πρώτος στο χωριό… στον ΠΑΣ ήμουν στους κορυφαίους, στον Άρη είχε και άλλους εξαιρετικούς παίκτες έχοντας εγώ 120 συμμετοχές».

Για την παρουσία του Μπράμπετς: «Είναι πρωτόγνωρο πράγμα ένας κεντρικός αμυντικός να μην έχει κίτρινη κάρτα στα 26 παιχνίδια. Ο Άρης έχει πολύ καλά στόπερ και έλυσε το πρόβλημα του με αυτόν και τον Φαμπιάνο ενώ ο Μπράμπετς κάνει τα λαθάκια του αλλά στέκεται καλά».

Για τα όσα έχει δει από τον Άρη μετά την αλλαγή τεχνικής ηγεσίας: «Πλέον βλέπεις ότι οι παίκτες είναι πιο πειθαρχημένοι, ενώ πλέον δεν βγάζει πολλές τελικές και δεν δέχεται πολλές τελικές. Το παιχνίδι του Καμαρά έχει γίνει πιο κάθετο, το ίδιο και ο Σάσα που έχει αλλάξει τον τρόπο που αγωνίζεται. Ο Μπούργος προτιμάει παίκτες με ταχύτητα στα φτερά και έχει παρουσιάσει μία πιο συμμαζεμένη ομάδα. Είναι νωρίς να βγάλουμε συμπεράσματα, δεν μπορούσε να τον βρει σε καλύτερο σημείο η συγκυρία και μπαίνει με φόρα στα Play – Off».

Για τους στόχους του Άρη στα Play - Off: «Ο Άρης πρέπει να πάρει την 3η θέση και να αφήσει από κάτω του την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό και μέσα από αυτό θα ξεχάσει και την απώλεια του Κυπέλλου που ήταν για τον Άρη ένας στόχος».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.