Πασιαλής: «Δεν με έχει πείσει ο Πάρντιου, δεν γίνεται να μην παίζει βασικός ο Μανού»

Metrosport Team10 Νοεμβρίου 2022

«Δεν με έχει πείσει ο Πάρντιου, δεν γίνεται να μην δεν παίζει βασικός ο Μανού», δήλωσε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο, ο Νίκος Πασιαλής που κλήθηκε να σχολιάσει την εμφάνιση του Άρη με τον Ιωνικό, τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας αλλά και τις προοπτικές της.

«Δεν έχουμε παίκτη που να έχει τα τελειώματα του Πάλμα. Πρέπει αυτοί οι παίκτες να μην βγαίνουν από την ενδεκάδα. Εύχομαι να συνεχίσει να σκοράρει και να βοηθάει την ομάδα. Έχει ένστικτο και το γκολ, όμως άλλοι παίκτες έχουν μόνο την αίσθηση. Για παράδειγμα, ο Ιτούρμπε είναι απείθαρχος. Πρέπει να κάνει όσα του ζητάει ο προπονητής του ώστε να μπορεί να παίζει.

Με το χέρι στην καρδιά δεν με έχει πείσει ακόμα ο Πάρντιου. Δεν νοείται να μην παίζει βασικός ο Μανού. Πρόκειται για έναν εξαίρετο ποδοσφαιριστή που δεν γίνεται να τον βλέπεις να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή. Στο τελευταίο ματς ήταν πάρα πολύ καλός. 

Ο Ζερβίνιο δεν είναι σέντερ φορ, όπως και ο Ματέο Γκαρσία δεν είναι αμυντικό χαφ. Μπορεί ο Πάρντιου να βλέπει πιο μακριά από εμάς, αλλά εμένα δεν με έχει πείσει. Ο Άρης πρέπει να πάρει φορ και αμυντικό χαφ τον Ιανουάριο. 

Η ομάδα έχει πρόβλημα στην αμυντική της γραμμή κάτι που δεν βλέπαμε πέρυσι. Ένα κόμα πρόβλημα που έχει ο Άρης είναι το γεγονός ότι δεν βρίσκει δίχτυα από στημένες φάσεις. Ομάδα που δεν σκοράρει από στημένα, δεν μπορεί να πάει καλά». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.