Πασχαλάκης: «Θέλουμε να χτίσουμε ένα πεινασμένο σύνολο»

Metrosport Team09 Αυγούστου 2023

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (10/8) με την Γκενκ στο Καραϊσκάκης, τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα παρουσιάσει φέτος μια τελείως διαφορετική εικόνα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

"Καλησπέρα, καλή αρχή να έχουμε. Προσωπικά δεν με απασχολεί η εμφάνιση η ατομική, αλλά το σύνολο. Είναι τώρα η 7η εβδομάδα που προσπαθούμε να χτίσουμε ένα σύνολο για να κερδίζει όλη η ομάδα και όχι ένας παίκτης".

Για την περσινή χρονιά: "Στόχος είναι από την αρχή της προετοιμασίας να αλλάξει τελείως να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο από την περσινή χρονιά. Δεν γίνεται η ομάδα να τερματίζει στην 3η θέση. Έχουν αλλάξει πολλά στην ομάδα, υπάρχει πλάνο και δομή και χτίζεται κάτι καλό".

Για το αν υπάρχει άγχος και το κλίμα στα αποδυτήρια: "Αύριο είναι το πρώτο ματς, δουλεύουμε για να είμαστε σοβαροί. Αύριο είναι το πρώτο βήμα, υπάρχουν 40 ματς σε όλη τη χρονιά, είναι η αφετηρία για να ξεκινήσουμε θετικά. Είναι στόχος να μπούμε στους ομίλους, όπως είναι στόχος να κερδίζουμε κάθε ματς. Πιστεύω ότι αν είμαστε πειθαρχημένοι όπως στις προπονήσεις τότε το μονοπάτι είναι μπροστά μας".

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός πέρυσι δεν κέρδισε στο Καραϊσκάκης στην Ευρώπη και ότι δεχόταν εύκολα γκολ: "Να δούμε ένα γήπεδο γεμάτο, με τον κόσμο δίπλα μας, μεγάλη ώθηση για όποιον παίκτη. Θέλουμε να χτίσουμε ένα σύνολο πεινασμένο, όλες οι ομάδες δέχονται γκολ, το θέμα είναι η αντίδραση. Αυτό είναι που χτίζεται η νοοτροπία και θεωρώ ότι είμαστε σε καλό επίπεδο. Ενότητα και πειθαρχία σε κάθε γωνία του γηπέδου".

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.