Πασχαλάκης: «Στο πρώτο ημίχρονο νόμιζα ότι κάναμε συντήρηση δυνάμεων»

Κώστας Πετρωτός20 Φεβρουαρίου 2022

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μίλησε μετά το τέλος του αγώνα και στάθηκε στην ισοπαλία του ΠΑΟΚ στο «Κλ.Βικελίδης». Εμφανίστηκε στεναχωρημένος από το αποτέλεσμα και σημείωσε πως στο πρώτο ημίχρονο νόμιζε πως η ομάδα του έκανε συντήρηση δυνάμεων.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν είμαστε χαρούμενοι με το αποτέλεσμα, θέλαμε να είμαστε κοντά στην κορυφή, ο Ολυμπιακός πήρε συν δύο βαθμούς στην διαφορά, έχουμε στεναχώρια. Τώρα κοιτάμε το μεσοβδόμαδο ματς. Μπήκαν κάποια νέα πρόσωπα στην ομάδα πολύ γρήγορα και δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο μέρος. Συμφωνώ ότι αλληλοεξουδετερώθηκαν τα ατού, προσπαθείς να μπλοκάρεις τον αντίπαλο και μετά να βγες μπροστά. Δεν υπάρχει πολύς χρόνος για ανάλυση πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά έχουμε ένα ακόμη ματς. Είναι μεγάλο το φορτίο, έχουμε συνεχώς Τετάρτη-Κυριακή ματς, πρέπει να βρούμε ενέργεια, να είμαστε το ίδιο δυνατοί δεν γίνεται να μείνουμε πίσω ούτε στα καλά ούτε στα άσχημα αποτελέσματα όπως το σημερινό. Να ανασυνταχτούμε και να βρούμε δυνάμεις για το επόμενο ματς».

Για το ποια επέμβαση θεωρεί καλύτερη: «Στην φάση του Καμαρά, ευτυχώς ο Μιχαηλίδης κάλυψε σωστά, έκανα επέμβαση και ήταν κοντά ο Μιχηαλίδης, Οι επεμβάσεις που δίνουν βαθμούς είναι οι καλύτερες, υπήρχαν και ορισμένες από συμπαίκτες μου».

Για το αν έγινε διαχείριση ενόψει Μίντιλαντ: «Είναι κλειδί η λέξη διαχείριση, είναι πολλά τα ματς, δεν ξέρω πώς ο καθένας το σκέφτεται. Είχα την αίσθηση ότι στο πρώτο μέρος κάναμε συντήρηση δυνάμεων. Είμαστε σε όλους τους θεσμούς, τα κίνητρα πολλά και οι στόχοι μεγάλοι. Πρέπει να γίνεται διαχείριση και να μπορείς να παίρνεις νίκες μη παίζοντας καλά».

Για το τι θα προτιμούσε ως στόχο, σπουδαία πορεία στην Ευρώπη ή τρόπαιο: «Είμαι πολύ εγωιστής θέλω να είμαι μέσα σε όλα».

Για το ότι συμμετέχει περισσότερο στο παιχνίδι της ομάδας: «Σαν παλιοί πρέπει να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά πρέπει να γίνει άμεσα (τον ρώτησαν για οδηγίες που έδινε σε Σοάρες)».

Για το ματς της Πέμπτης: «Είναι τελικός».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.