Πασχαλάκης: «Καμία δικαιολογία για την ήττα από τον Παναθηναϊκό»

Metrosport Team04 Απριλίου 2022

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στη Λεωφόρο με 2-1 από τον Παναθηναϊκό, με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη να σχολιάζει το παιχνίδι, ενώ μίλησε και για το παιχνίδι στη Μασσαλία. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης 

Για το τι έφταιξε για την ήττα στην Λεωφόρο και το αν θα επηρεάσει την ομάδα ενόψει Μαρσέιγ: «Δεν έχω να κρατήσω τίποτα από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Θεωρώ ότι μπήκαμε πολύ λάθος στο ματς, νομίζω είχαμε μια πολύ κακή νοοτροπία και αυτό που πρέπει να αλλάξουμε σίγουρα είναι την νοοτροπία μας ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με την Μαρσέιγ. Θεωρώ όμως ότι επειδή έχουμε τον κατάλληλο προπονητή, θα μας περάσει πολύ εύκολα την σωστή νοοτροπία για την αναμέτρηση στην Γαλλία».

Για το που βλέπει να καταλήγει η φετινή πορεία του ΠΑΟΚ στο Κόνφερενς Λιγκ: «Δεν κάθομαι να σκεφτώ τα παιχνίδια, είτε είναι πρωτάθλημα, είτε Κύπελλο, είτε Κόνφερενς Λιγκ. Δεν μπαίνω καν σε αυτή την διαδικασία. Το σημαντικό είναι ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα να κοιτάμε μπροστά και να βλέπουμε το επόμενο ματς. Προσωπικά θέλω να είμαι καλά προετοιμασμένος, καλά προπονημένος για να μπορώ να είμαι καλά σε όλους τους αγώνες ανεξαρτήτως διοργάνωσης και αντιπάλου».

Για το αν η ομάδα είχε στο πίσω μέρος του μυαλού της τα παιχνίδια με την Μαρσέιγ: «Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την εμφάνιση σε αυτό το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Αυτό είναι δικαιολογία για μένα, να αναφερόμαστε στο ότι μπορεί να σκεφτόμασταν την αναμέτρηση με την Μαρσέιγ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.