Πασχαλάκης για ρεβάνς: «Τέτοια παιχνίδια δεν τα παίζεις, τα κερδίζεις»

Γιώργος Ζαΐρης18 Φεβρουαρίου 2022

Αποστολή στη Δανία: Γιώργος Ζαϊρης

Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε στη Δανία και ηττήθηκε με 1-0 από τη Μίντιλαντ και αναμένεται να διεκδικήσει την πρόκριση στην Τούμπα. 

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης τονίζοντας ότι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία ενώ σχολιάζοντας τη ρεβάνς τόνισε ότι «τέτοια παιχνίσια δεν τα παίζεις, τα κερδίζεις». 

Αρχικά ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είπε: 

«Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν ισοπαλία κόντρα στην Μίντιλαντ. Είναι μια καλή ομάδα, φάνηκε να είναι αρκετά διαβασμένη και πολύ γρήγορη. Παίζαμε σε ένα γήπεδο όπου λόγω της ολισθηρότητας από την βροχή, βοηθούσε το γρήγορο παιχνίδι και σίγουρα θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα. 

Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, να διορθώσουμε τα λάθη μας και να παρουσιαστούμε καλύτεροι στην ρεβάνς. Δεν κάναμε καλό ματς, είναι η αλήθεια, δεν αξίζαμε την νίκη και πρέπει να είμαστε πολύ καλοί καλύτεροι. Θεωρώ ότι αν τους διαβάσουμε καλά και σωστά, θα είμαστε εμείς αυτοί που θα προκριθούμε». 

 Για την αντίδραση της ομάδας στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα και την ήττα που χάλασε το σερί των 14 αγώνων που τελείωσε: «Δεν έχουμε χρόνο ούτε να στεναχωρηθούμε μετά από ήττα, ούτε να χαρούμε μετά από νίκη. Έχουμε μπροστά μας την Κυριακή ένα πολύ σημαντικό ματς και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό». 

 Για τον χαρακτήρα τελικού που αποκτά το δεύτερο παιχνίδι με την Μίντιλαντ: «Σίγουρα τέτοια παιχνίδια δεν τα παίζεις, τα κερδίζεις. Πρέπει να το κερδίσουμε αυτό το ματς, είναι η πρόκριση στην μέση, είναι λεφτά στα ταμεία της ομάδας, είναι και ο κόσμος που θα χαρεί που παίζουμε στην έδρα μας. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για εμάς στο δεύτερο ματς».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.