Πάρτι της Φράιμπουργκ στο «Καραϊσκάκης», 3-0 τον Ολυμπιακό

Metrosport Team15 Σεπτεμβρίου 2022

Ασύνδετος, ανύπαρκτος και με άμυνα παιδική χαρά ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 0-3 από τη Φράιμπουργκ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. 

Μόλις στο 5ο λεπτό οι Γερμανοί άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Χέφλερ ενώ στο 25΄έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα όταν ο Γκρίφο από τα αριστερά τροφοδότησε τον Γκρέγκοριτς ο οποίος βρισκόταν ανάμεσα σε Μπα και Σισέ και σκόραρε.

Στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η Φράιμπουργκ έφτασε και σε τρίτο τέρμα όταν μετά από γέμισμα στην περιοχή, ο Γκίντερ από τα αριστερά γύρισε την μπάλα με το κεφάλι. Στην άλλη πλευρά της περιοχής περίμενε ο Γκρέγκοριτς, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. 

Στο τέλος της αναμέτρησης οι οπαδοί των Πειραιωτών αποδοκίμασαν τους παίκτες του Κάρλος Κορμπεράν για την εμφάνιση τους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Μπα, Σισέ, Ρέτσος, Βρσάλικο (71' Άβιλα), Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ (63' Ελ Αραμπί), Μπιέλ, Μασούρας (63΄Ροντρίγκες), Ουί-Τζο

Φράιμπουργκ: Φλέκεν, Λίενχαρτ, Γκίντερ, Γκούντερ, Σιλντιμπίλια, Χέφλερ, Έγεκσταϊν, Ντοάν (69' Πέτερσεν), Γκρίφο, Κέρεχ (62' Γέονγκ Τζέονγκ), Γκρέγκοριτς (63' Σάντε).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.