Πάρτι με σούπερ Γιάννη οι Μπακς, νίκες για Λέικερς, Μάβερικς

Αχίλλειος Έξαρχος02 Ιανουαρίου 2021

Δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα οι Ντάλας Μάβερικς στο Μαϊάμι. Το τελικό 93-83 υπέρ της παρέας του Ντόντσιτς φαντάζει κολακευτικό για τους Χιτ, καθώς η διαφορά υπέρ των Μάβερικς έφτασε κάποια στιγμή ακόμη και το +24. Κορυφαίος για τους Μάβερικς ο Σλοβένος σούπερ σταρ, ο οποίος σημείωσε 27 πόντους.

Ποδαρικό με το δεξί στο 2021 πραγματοποίησαν οι Μιλγουόκι Μπακς, οι οποίοι έχοντας τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να πιάνει εντυπωσιακή απόδοση διέλυσαν με 126-96 τους Σικάγο Μπουλς.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ άγγιξε το τριπλ νταμπλ, καθώς κατέγραψε συνολικά 29 πόντους, 12 ριμπάουντ και οκτώ ασίστ.


Δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα οι Ντάλας Μάβερικς στο Μαϊάμι. Το τελικό 93-83 υπέρ της παρέας του Ντόντσιτς φαντάζει κολακευτικό για τους Χιτ, καθώς η διαφορά υπέρ των Μάβερικς έφτασε κάποια στιγμή ακόμη και το +24. Κορυφαίος για τους Μάβερικς ο Σλοβένος σούπερ σταρ, ο οποίος σημείωσε 27 πόντους.

Οι Λέικερς τα χρειάστηκαν στο Σαν Αντόνιο απέναντι στους Σπερς, ωστόσο, με ένα σερί στο τέλος κατάφεραν και έφτασαν στη νίκη. Κορυφαίοι για τους «λιμνανθρώπους» οι Ντέιβις και Λεμπρόν Τζέιμς, οι οποίοι μαζί πέτυχαν συνολικά 60 πόντους.

Τη ρεβάνς για την προ ημερών ήττα τους από τους Μπρούκλιν Νετς πήραν οι Ατλάντα Χοκς, οι οποίοι επικράτησαν με 114-96. Το παιχνίδι ήταν παράσταση για έναν ρόλο με την Ατλάντα σταθερά μπροστά στο σκορ από το ξεκίνημα του αγώνα και το τελικό +18 να δίνει διαστάσεις θριάμβου στην τελική επικράτηση. Χάντερ (23π.), Γιανγκ (21π.) και Κόλινς (20π.) ξεχώρισαν από τους νικητές.

Τάσεις αυτοκτονίας έδειξαν οι Γιούτα Τζαζ απέναντι στους Λος Άντζελες Κλίπερς, ωστόσο, στο φινάλε πήραν τη νίκη (106-100) που δικαιούνταν με βάση τη συνολική απόδοσή τους στο ματς. Οι Τζαζ είχαν την υπεροχή, προηγήθηκαν ως και με +20 (87-67) στα μέσα της τρίτης περιόδου, όμως, οι Κλίπερς λίγο έλειψε να πετύχουν τη μεγάλη ανατροπή μειώνοντας σε 95-94 λίγο πριν το φινάλε. Τελικώς, όμως, οι Τζαζ με ψυχραιμία έφτασαν στη νίκη. Ο Κόνλεϊ με 33 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Ντόνοβαν Μίτσελ να προσθέτει 15 πόντους με 6/14 σουτ και τον Ντέρικ Φέιβορς 14 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίστασης στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς τους οποίους συνέτριψαν με 123-98. Ο Ντέμιεν Λίλαρντ με 34 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Σι Τζέι ΜακΚόλουμ να προσθέτει 28 πόντους και τον Καρμέλο Άντονι 18 πόντους. Για τους Γουόριορς, ο Κάρι είχε 26 πόντους και ο Άντριου Γουίγκινς 15 πόντους, ενώ ο Ντρέιμοντ Γκριν έμεινε άποντος στο φετινό του ντεμπούτο.

Συνεχίζουν την εντυπωσιακή τους πορεία οι Φίνιξ Σανς. Τελευταίο «θύμα» τους οι Νάγκετς, τους οποίους νίκησαν 106-103 μέσα στο Ντένβερ.



Παρ’ ότι παρατάχθηκαν χωρίς τον Μπλέικ Γκρίφιν, οι Πίστονς τα κατάφεραν απέναντι στους Σέλτικς, τους οποίους νίκησαν με 96-93 μέσα στη Βοστώνη. Ο Τζεράμι Γκραντ με 24 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ για τους νικητές.



Παρά τα πολλά προβλήματα απουσιών οι Γκρίζλις δεν είχαν πρόβλημα κόντρα στους Χόρνετς. Με κορυφαίο τον Ντίλαν Μπρουκς, ο οποίος πέτυχε 21 πόντους, το σύνολο από το Μέμφις πέρασε νικηφόρα από τη Σάρλοτ επικρατώντας με 108-93.

Την πρώτη τους νίκη στο Πρωτάθλημα και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο πέτυχαν οι Ουάσινγκτον Γουίζαρντς, οι οποίοι επιβλήθηκαν με 130-109 των Μινεσότα Τίμπεργουλβς με 130-109. Ο Μπράντλεϊ Μπιλ με 31 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Τόμας Μπράιαντ να προσθέτει 18 πόντους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.