Πάρτι για τη Σέλτικ με καλεσμένους τους Ρέιντζερς στο Old Firm

Metrosport Team03 Σεπτεμβρίου 2022

Με τον Αντόνιο Τσόλακ βασικό για 60 λεπτά και έπειτα να αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο, οι Ρείντζερς γνώρισαν τη συντριβή σε ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι της Ευρώπης με αντίπαλο τη Σέλτικ, με 4-0 και τα τρία γκολ να έχουν σημειωθεί στο πρώτο ημίχρονο.

Η ομάδα του Γιώργου Γιακουμάκη, έκανε το 1-0 με τον Λιέλ Αμπάντα ο οποίος σκόραρε και το 3ο γκολ της ομάδας του στο 40΄ενώ 8 λεπτά νωρίτερα ο Ζότα ήταν αυτός που έβαλε δύσκολα στους Ρέιντζερς πριν το ημίχρονο και δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στο σκορ υπέρ της Σέλτικ.

Αν και πολλοί θα περίμεναν ένα εξίσου ανοιχτό δεύτερο ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να βγάζουν αντίδραση, κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ και ο Ντέιβιντ Τέρνμπουλ στο 78΄έκανε το 4-0 δίνοντας τη νίκη στους γηπεδούχους.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Σέλτικ: Χαρτ, Γιουράνοβιτς, Κάρτερ - Βίκερς, Στάρφελτ (57' Ζενζ), Τέιλορ, Οράιλι (72' Τούρνμπουλ), ΜακΓκρέγκορ, Χατάτε (73' Μοόι), Αμπάντα (73' Μαέντα), Φουρουχάσι (5' Γιακουμάκης), Ζότα

Ρέιντζερς: ΜακΛάφιν, Ταβερνιέ, Γκόλντσον, Σαντς, Μπάρισιτς, Ντέιβις, Λούντστραμ (78' Ράιαν Τζακ), Κεντ (78' Σάκαλα), Καμάρα (46' Ράιτ), Τίλμαν (60' Άρφιλντ), Τσόλακ (60' Μορέλος)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.