Παρουσιάστηκε το βιβλίο «Κόκκινο Ποτάμι» στην Ασπροβάλτα

Metrosport Team25 Φεβρουαρίου 2020

Μια από τις ωραιότερες, αλλά και τις μαζικότερες, εκδηλώσεις για την παρουσίαση του βιβλίου “Το Κόκκινο Ποτάμι”, έγινε το περασμένο Σάββατο στην Ασπροβάλτα.

Εκπληκτος, καθώς δεν το περίμενε όπως ο ίδιος παραδέχτηκε, ο συγγραφέας του βιβλίου, κ. Χάρης Τσιρκινίδης, είδε περισσότερους από 300 ανθρώπους να κατακλύζουν την αίθουσα εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Ασπροβάλτας και να παρακολουθούν με μεγάλη προσοχή τους ομιλητές αλλά και τους αφηγητές που διάβασαν αποσπάσματα από το έργο το οποίο γνωρίζει τρομακτική επιτυχία, λόγω βέβαια και της μεταφοράς του στην τηλεόραση, στο OPEN, όπου παίζεται σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη.

Παρών στην εκδήλωση ήταν ο δήμαρχος Βόλβης, κ. Διαμαντής Λιάμας, ο οποίος βράβευσε τον κ. Τσιρκινίδη, για το βιβλίο του οποίου μίλησαν ο τέως δήμαρχος Αγίου Γεωργίου, κ. Αγγελος Φραντζής, η εκπαιδευτικός, κα Αφροδίτη Μπεμπεκίδου-Βλάχου, και ο ηθοποιός Στέφανος Κυριακίδης, ο οποίος υποδύεται με πολύ μεγάλη επιτυχία τον “Μητροπολίτη Θεόκλητο” στο σίριαλ. Αποσπάσματα διάβασαν η κα Ελσα Μητσούλη και ο κ. Πόλυς Καρακασίδης.

Εκτός από τον δήμαρχο κ.Λιάμα, χαιρετισμούς απηύθυναν ο σύμβουλος της Κοινότητας Ασπροβάλτας, κ. Παναγιώτης Επιτρόπου και η υπεύθυνη του βιβλιοπωλείου “Θεοδωρίδου Ελένη”, κα Ραλλιώ Φραντζή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρωγοί στην προσπάθεια για την οργάνωση αυτής της τόσο πετυχημένης εκδήλωσης, ήταν η Κοινότητα Ασπροβάλτας, ο Μικρασιατικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ασπροβάλτας “Ελλήσποντος”, ο Σύλλογος Ποντίων Ασπροβάλτας “Παναγία Σουμελά”, το βιβλιοπωλείο “Θεοδωρίδου Ελένη” και οι εκδόσεις “Κυριακίδη”.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.