Παρουσιάστηκε το μοντέλο επαγγελματικής διαιτησίας από τον Μάρκ Κλάτενμπεργκ

Metrosport Team01 Νοεμβρίου 2022

Μετά το πέρας της σημερινής συνεδρίασης (1/11) του ΔΣ της Super League εκδόθηκε ανακοίνωση σχετικά με όσα συζητήθηκαν, με κύριο θέμα την παρουσίαση του μοντέλου της επαγγελματικής διαιτησίας από τον Μάρκ Κλάτενμπεργκ. Παρουσίαση που προκάλεσε και πολλές αντιδράσεις...

Επίσης εγκρίθηκε ομόφωνα ο τελικός πίνακας Παρατηρητών για τη φετινή σεζόν, όπως και το αίτημα των COSMOTE και NOVA για την υλοποίηση εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, κατά της πειρατείας αποκλειστικών τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League: "Πραγματοποιήθηκε αναλυτική παρουσίαση του τεχνικού συμβούλου και εκπαιδευτή Διαιτησίας της Super League κ. Mark Clattenburg για την επαγγελματική Διαιτησία, στα μέλη του Δ.Σ.

Ομόφωνα το Δ.Σ. αποφάσισε, εν όψει της συνεδρίασης της Γ.Σ./ΕΠΟ την Τετάρτη 2/11/2002, όπως τηρηθεί απαρέγκλιτα ό,τι ακριβώς προβλέπεται από την Εθνική Νομοθεσία, για το ζήτημα του πλεονάσματος (4%) εκ της μείωσης του ποσοστού παρακράτησης υπέρ της Ε.Π.Ο. εκ των συμβάσεων παραχώρησης ραδιοτηλεοπτικών δικαιωμάτων των αγώνων.

Ομόφωνα εγκρίθηκε από το Δ.Σ. ο τελικός πίνακας Παρατηρητών αγώνων της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ομόφωνα εγκρίθηκε το αίτημα της COSMOTE και της NOVA, για την υλοποίηση εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, κατά της πειρατείας αποκλειστικών τηλεοπτικών δικαιωμάτων".

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.