Παρουσία με… επισημάνσεις και δέσμευση για πληρωμές

Μάνος Χατζάκης12 Μαρτίου 2020

Υπό την παρουσία του Θόδωρου Καρυπίδη, αλλά και του Αγγελου Χαριστέα διεξήχθη η χθεσινή προπόνηση στο “Δασυγένειο”. Η επικείμενη έναρξη των play off, σε συνδυασμό με πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας, οδήγησαν τον επικεφαλής της ΠΑΕ Άρης στο Ρύσιο, προκειμένου να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές.

Ο επιχειρηματίας βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο των “κιτρινόμαυρων”, προκειμένου να ιεραρχήσει τις αγωνιστικές προτεραιότητας, να επιστήσει την προσοχή των ποδοσφαιριστών, όσον αφορά τη ζωή τους, καθώς στην πόλη πλανάται ο… κορωναϊός, ενώ έθιξε και το ζήτημα της συνέπειας. 

Αρχικά, ο Καρυπίδης υπογράμμισε ότι προηγούνται τα play off, καθώς η ομάδα ρίχνεται το Σάββατο στη μάχη, άρα προηγείται (και χρονικά) έναντι του Κυπέλλου. Και από τη στιγμή που η επίτευξη των στόχων είναι ανοιχτή, ο διοικητικός ηγέτης των “κιτρινόμαυρων” ζήτησε από τους παίκτες να προσέχουν πώς κινούνται εκτός γηπέδων, γιατί η Θεσσαλονίκη είναι από τις περιοχές, οι οποίες πλήττονται από τον κορωνoϊό

Είναι αντιληπτό ότι οι ποδοσφαιριστές του Αρη οφείλουν να κάνουν περιορισμένες μετακινήσεις και να γνωρίζουν τα ατομικά μέτρα προστασίας, προκειμένου να μην τεθεί σε κίνδυνο η υγεία τους, αλλά και το καλό του “κιτρινόμαυρου” συνόλου.

Δέσμευση για πληρωμές

Στον επίλογο των όσων μετέφερε ενώπιον της ομάδας, ο Θόδωρος Καρυπίδης έθιξε το ζήτημα των πληρωμών. Μεταξύ άλλων, λοιπόν, είπε ότι, μέχρι το τέλος του τρέχοντα μήνα, θα έχουν τακτοποιηθεί όλες οι υποχρεώσεις, άρα δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας σε κανέναν ποδοσφαιριστή. Επισήμανε, βέβαια, ότι η απουσία κόσμου (τουλάχιστον από το ματς με τον ΟΦΗ) δημιουργεί πρόβλημα στη λειτουργία της εταιρίας, καθώς χάνονται σημαντικά έσοδα, γεγονός που το αντιλαμβάνεται ο καθένας. Αλλωστε, στο φύλλο της Τετάρτης, η “Μ” έδωσε την προέκταση των κλειστών θυρών, γιατί στην Αλκμήνης υπολόγιζαν στις εισπράξεις των αναμετρήσεων στο μίνι-Πρωτάθλημα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.