Πάρντιου: «Κυριαρχήσαμε αλλά δεν σκοράραμε, προσπαθούμε για το πολύπλοκο»

Metrosport Team05 Νοεμβρίου 2022

Για το πρόβλημα που έχει στο σκοράρισμα ο Άρης μίλησε ο Άλαν Πάρντιου στη συνέντευξη Τύπου ενώ αναφέρθηκε στον αγώνα, στις ευκαιρίες, αλλά δεν πήρε θέση για το ακυρωθέν γκολ καθώς δεν έχει δει το ριπλέι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άγγλος κόουτς:

Για τον αγώνα: «Όπως με τον ΟΦΗ έτσι και σήμερα κυριαρχήσαμε αλλά δεν σκοράραμε. Προσπαθούμε πάρα πολύ μέσα στην περιοχή για το… πολύπλοκο, το έξυπνο. Θα πρέπει να λειτουργούμε πολύ πιο απλά».

Για τη μόλις μία νίκη της ομάδας μετά από εκείνη με τον Ολυμπιακό: «Μας λείπει το γκολ και είναι το πιο σημαντικό. Σήμερα είχαμε στημένες μπάλες και δεν πετύχαμε γκολ. Είναι πρόβλημα. Είχαμε την κατοχή αλλά δεν απειλήσαμε πολύ. Επίσης πρόβλημα… Μακάρι να μπορούσα να μπω και να σκοράρω εγώ αλλά δεν γίνεται. Συνήθως οι ομάδες μου ήταν περισσότερο πίσω και προσπαθούσαν να βάλουν μπροστά το γκολ. Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε το… αφύσικο».

Για το ακυρωθέν γκολ του Φαμπιάνο και την αλλαγή του Μπράμπετς: «Δεν έχω δει ριπλέι, οπότε δεν μπορώ να το σχολιάσω. Ο Μπράμπετς ήταν αναγκαστική αλλαγή».

Για το πρόβλημα του γκολ και πώς λύνεται: «Και τα δύο. Τακτικά δοκίμασα να αλλάξω πολλά, σε πρόσωπα και συστήματα ώστε να βρούμε ισορροπία. Είναι θετικό ότι κρατήσαμε το μηδέν αλλά θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για τέτοιες άμυνες».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.