Πάρντιου: «Η ομάδα εμφανίζεται πιο συμπαγής, πιο μαχητική, είμαστε μια γροθιά»

Metrosport Team28 Οκτωβρίου 2022

Ο Άλαν Πάρντιου εκτίμησε ότι ο Άρης βρίσκεται σε πορεία βελτίωσης καθώς επίσης και ότι η ομάδα του πρέπει να βελτιωθεί στις στατικές φάσεις αλλά και στο επιθετικό κομμάτι.

Ο Βρετανός προπονητής του Άρη μίλησε στα κανάλια Novasports και αναφέρθηκε αρχικά στις στατικές φάσεις. 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν έχω αλλάξει πολλά πράγματα σε ότι αφορά τις στατικές φάσεις. Το θέμα είναι ότι πέρα από την αμυντική οργάνωση και λειτουργία στις στατικές φάσεις σημαντικό ρόλο παίζει η ατομική ευθύνη. Με τον Παναθηναϊκό είχαμε πρόβλημα συνεννόησης στη φάση που δεχθήκαμε το γκολ. Γενικώς στα δύο τελευταία παιχνίδια η ομάδα παρουσιάζεται πιο συμπαγής, έχει καλύτερη αμυντική οργάνωση και συμπεριφορά. Υπάρχει θέμα στις στατικές φάσεις, το έχουμε εντοπίσει γιατί είναι φανερό ότι κάτι δεν κάνουμε σωστά».

Ο Άλαν Πάρντιου ρωτήθηκε για τους Μπράμπετς, Μαντσίνι, Ντουκουρέ και Καμάτσο και απάντησε ότι… «δεν ξέρω σε ποιον βαθμό θα είναι έτοιμοι. Κάποιοι εξετάζονται για την ενδεκάδα και άλλη για την αποστολή. Ντουκουρέ και Καμάτσο είναι πιο αμφίβολοι σε σύγκριση με τους υπόλοιπους».

Σε ερώτηση για τα διαδοχικά παιχνίδια μέσα σε λίγες ημέρες απάντησε ότι… «για μένα δεν σημαίνει κάτι το ότι έχουμε πολλά παιχνίδια σε μικρό διάστημα. Μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ είπαμε ότι θα δώσουμε απαντήσεις και νομίζω ότι τις δίνουμε. Η ομάδα εμφανίζεται με πιο μαχητικό πνεύμα, είναι πιο συμπαγής και νιώθω ότι είμαστε μια γροθιά καθώς επίσης και ότι πλέον οι παίκτες καταλαβαίνουν τι θέλω από αυτούς. Αυτό που απομένει να κάνουμε είναι βελτιωθούμε στο επιθετικό κομμάτι. Πρέπει να παλέψουμε για τον κόσμο μας και τον σύλλογο αλλά ήρθε η στιγμή να δείξουμε και την ποιότητά μας».

Σχετικά με τον αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ στάθηκε στην αλλαγή προπονητή υποστηρίζοντας ότι αυτή πάντα αλλάζει την ψυχολογία μιας ομάδας. «Ο αντίπαλός μας άλλαξε προπονητή ο οποίος μάλιστα είναι αξιόλογος, τον γνωρίζω και φυσικά προέρχεται από ένα μεγάλο κλαμπ. Με την αλλαγή προπονητή είναι δεδομένο ότι ο αντίπαλός μας θα έχει υψηλό κίνητρο, το ίδιο ισχύει όμως και για μας. Περιμένω από την ομάδα μου να παρουσιαστεί το ίδιο συμπαγής και να εμφανιστεί βελτιωμένοι στο επιθετικό κομμάτι».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.