Πάρντιου: «Η ομάδα εξελίσσεται και βελτιώνεται»

Metrosport Team04 Νοεμβρίου 2022

Ο Άλαν Πάρντιου μίλησε στα κανάλια Novasports στην αγωνιστική βελτίωση που παρουσιάζει ο Άρης, η οποία όμως δεν αντικατοπτρίζεται στα αποτελέσματα της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στην κίνηση του να χειροκροτεί τους φιλάθλους των "κίτρινων" ακόμα και μετά από μη θετικό αποτέλεσμα της ομάδας του.

Ο Άγγλος τεχνικός μίλησε ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο (5/11, 19:00, Live στο Metrosport.gr και στο Metropolis 95.5) και αναφέρθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες που είχε η ομάδα στον αγώνα με τον ΟΦΗ: «Είναι απογοητευτικό γιατί το επίπεδο απόδοσής μας ήταν αρκετά υψηλό. Είχαμε περισσότερες ολοκληρωμένες πάσες και ευκαιρίες σε σχέση με κάθε άλλη στιγμή στη σεζόν. Καμιά φορά χρειάζεται και η τύχη, να σου χαμογελάσει ο Θεός. Ελπίζω ότι αυτή τη φορά θα μας χαμογελάσει η τύχη, θεωρώ όμως ότι η ομάδα είναι πιο συμπαγής και ξέρουμε τι κάνουμε».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δε νομίζω ότι το πρόβλημά μας είναι ψυχολογικό. Οπωσδήποτε θέλεις να σκοράρεις, προσωπικά δεν μπορώ να σκοράρω καθώς είμαι στον πάγκο. Γενικά είναι απογοητευτικό να δημιουργείς και να μη σκοράρεις. Θεωρώ ότι πρέπει να συνεχίσουμε να δημιουργούμε και μάλιστα να κάνουμε περισσότερες ευκαιρίες. Έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές των οποίων την ποιότητα θέλουμε να δουλέψουμε περισσότερο. Έχουμε τον Γκρέι που σκοράρει αλλά και τον Ζερβίνιο ο οποίος δεν έπαιξε την περασμένη αγωνιστική λόγω μιας περίεργης απόφασης».

Για την απογοήτευση που εισέπραξε και ο ίδιος από τους φιλάθλους του Άρη έπειτα από την ισοπαλία με τον ΟΦΗ: «Το καταλαβαίνω. Ως προπονητής δεν θα κρυφτώ πίσω από το γεγονός ότι (βάσει απόδοσης) θα έπρεπε τα αποτελέσματα να ήταν καλύτερα. Πιστεύω όμως ότι η ομάδα εξελίσσεται και βελτιώνεται. Προσπαθώ να ανεβάσω την ψυχολογία των παικτών μου για να αποδείξουμε στους φιλάθλους μας ότι είμαστε δυνατή ομάδα. Πιστεύω ότι ακόμη και ο πιο σκληρός επικριτής μας παραδέχεται ότι κάναμε ένα σκληρό παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό και ότι με τον ΟΦΗ κυριαρχήσαμε στο γήπεδο».

Για την απόδοση του Πίτερ Ετέμπο και την προσωπική δικαίωσή του για το επίπεδο εμφανίσεων του Νιγηριανού: «Πολλές φορές όταν μπαίνουν οι φίλαθλοι στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν ένα παιχνίδια βλέπουν την αποφασιστικότητα, τη δύναμη και το πάθος ενός παίκτη, υπάρχουν όμως και στοιχεία που δεν μπορούν να δουν. Αυτό που μας έδωσε ο Ετέμπο είναι καθοδήγηση. Οδηγεί την ομάδα και είναι φανερό ότι η ομάδα νιώθει σιγουριά. Η παρουσία του είναι καθοριστική μετά απώλεια του Ντουκουρέ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.