Πάρντιου: «Καταπληκτικός παίκτης ο Νταρίντα, θέλω στην ομάδα τον Καμαρά»

Γιώργος Στράντζαλης24 Δεκεμβρίου 2022

Ο προπονητής του Άρη, Άλαν Πάρντιου, έστειλε το δικό του μήνυμα για τις γιορτές των Χριστουγέννων, κάνοντας ειδική ανφορά στους Μαντσίνι, Νταρίντα και Καμαρά. 

Αρχικά τόνισε: ''Θέλω να ευχηθώ καλά Χριστούγεννα σε όλους τους φιλάθλους του Άρη εκ μέρους του ποδοσφαιρικού τμήματος. Εύχομαι υγεία και χαρές σε όλους. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για την βοήθεια τους στην ομάδα και του περιμένω κοντά μας και στον δεύτερο γύρο, στο ξεκίνημα με τον εντός έδρας αγώνα απέναντι στον Παναιτωλικό''.

''Υπολογίζω κανονικά τον Μαντσίνι'' 

Για τον Μαντσίνι: 

''Προπονείται κανονικά με την ομάδα αυτή τη χρονική στιγμή. Ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει τι ακριβώς θα γίνει, όσο θα τον έχω στο πλάνο μου θα τον υπολογίζω κανονικά''.

''Καταπληκτικός παίκτης ο Νταρίντα, θα μας δώσει πολλές λύσεις''

Για τον Νταρίντα: 

''Θα είναι διαθέσιμος από 1 Ιανουαρίου αλλά πρέπει να πω ότι είναι έτοιμος και ένας καταπληκτικός παίκτης με πολύ μεγάλη εμπειρία που θα μας δώσει πολλές λύσεις στη μεσαία γραμμή. Είμαι πολύ ευχαριστημένος μαζί του και θα μας βοηθήσει άμεσα''. 

''Ο Καμαρά έχει στοιχεία που μας λείπουν και χρειαζόμαστε''

Για τον Καμαρά:

''Είχα πει στον πρόεδρο ότι τον θέλω αλλά εκείνος είχε κάποιες ενστάσεις στην αρχή. Το θέμα το χειρίζεται πλέον ο ίδιος. Τον θέλω στην ομάδα γιατί είναι ένας ποιοτικός παίκτης με τρομερή ενέργεια που μπορεί να μας βοηθήσει πολύ. Ξέρει την ομάδα και το ελληνικό Πρωτάθλημα και μπορεί να μπει αμέσως να βοηθήσει. Έχει στοιχεία που μας λείπουν και χρειαζόμαστε. Θα ήταν μια πολύ καλή προσθήκη τον Ιανουάριο, που ούτως ή άλλως ξέρουμε ότι είναι μια δύσκολη περίοδος για να βρεις παίκτες που θελεις''.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.