«Παρελθόν» ο Μουρίνιο από τον πάγκο της Ρόμα!

Metrosport Team16 Ιανουαρίου 2024

Τα πολυάριθμα σύννεφα που είχαν μαζευτεί πάνω από την Ρόμα το τελευταίο διάστημα έφεραν τελικά καταιγίδα στην ομάδα, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να αποτελεί το αλεξικέραυνο. Και αυτό καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός αποτελεί πλέον και επίσημα παρελθόν από τον πάγκο της Ρόμα.

Μια απόφαση που επήλθε μετά από τα τελευταία κακά αποτέλεσμα των Ιταλών και ειδικά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο από τη Λάτσιο και την ήττα από τη Μίλαν.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών, η διοίκηση είχε προγραμματισμένη συνάντηση  μαζί του τη Δευτέρα (16/1) το απόγευμα, και τελικά κατέληξαν στην λύση της συνεργασίας με τον Πορτογάλο τεχνικό.


Σύμφωνα, με την επίσημη ανακοίνωση του ιταλικού συλλόγου:
«Η Ρόμα ανακοινώνει ότι ο Μουρίνιο και οι συνεργάτες του αποχωρούν άμεσα από τον σύλλογο. Ο Μουρίνιο έγινε ο 60ος προπονητής της Ρόμα τον Μάιο του 2021.

Οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του Conference League στα Τίρανα στις 25 Μαϊου 2022 και στον τελικό του Europa League στη Βουδαπέστη την περσινή σεζόν.

"Ευχαριστούμε τον Ζοζέ εκ μέρους όλων μας στη Ρόμα για το πάθος και την αφοσίωσή που έδειξε από τότε που ήρθε στους τζαλορόσι είπαν ο Νταν και ο Ράιαν Φρίντκιν.

"Θα έχουμε πάντα σπουδαίες αναμνήσεις από τη θητεία του, αλλά πιστεύουμε ότι ήταν αναγκαία μια άμεση αλλαγή για το καλό του συλλόγου. Ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον στον Ζοζέ και τους συνεργάτες του". Σύντομα θα ακολουθήσουν ενημερώσεις για την τεχνική ηγεσία της ομάδας».

Μερικά λεπτά αργότερα, ακολούθησε και δεύτερο... σερί tweet από τον επίσημο λογαριασμό της ομάδας, με τον ίδιο να πανηγυρίζει με το Conference League: «Σε ευχαριστούμε για όλα Ζοζέ», έγραφε το δεύτερο ποστάρισμα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.