Παρελθόν από την Ρεάλ ο Αζάρ!

Metrosport Team03 Ιουνίου 2023

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε επίσημα πως η συνεργασία της με τον Έντεν Άζαρ θα ολοκληρωθεί στις 30 Ιουνίου, καθώς το συμβόλαιο του Βέλγου μεσοεπιθετικού δεν θα ανανεωθεί και θα αποχωρήσει απο την Μαδρίτη ως ελεύθερος.

Χωρίζουν οι δρόμοι της «Βασίλισσάς» και του Εντέν Αζάρ, έπειτα από 4 χρόνια στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου»! Ο Αζάρ μετακόμισε από την Τσέλσι στην Μαδρίτη το καλοκαίρι του 2019, με τους «Μερένγχες» να βλέπουν στο πρόσωπο του Βέλγου τον αντικαταστάτη του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Αζάρ ήταν «σκια» του εαυτού του με την φανέλα των Ισπανών, καθώς δεν θύμιζε σε τίποτα τον Αζάρ που αγωνίστηκε στα γήπεδα της Αγγλίας, για χάρη της Τσέλσι, λόγω των πολλών τραυματισμών που υπέστη. Παρόλα αυτά κατάφερε να κερδίσει 8 τίτλους με την Ρεάλ: 1 Champions League, 1 Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, 1 Σούπερ Καπ Ευρώπης, 2 Πρωταθλήματα, 1 Κόπα ντελ Ρέι και 2 Σούπερ Καπ Ισπανίας.

Ο Αζάρ κατέγραψε με την φανέλα της Ρεάλ 76 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, σκόραρε 7 γκολ και μοίρασε 12 ασίστ. Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Βέλγος μεσοεπιθετικός θα αποφασίσει εντός ολίγων ημερών αν συνεχίσει να αγωνίζεται ως ποδοσφαιριστής ή θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση, μόλις στα 32 του λόγω των τραυματισμών που τον ταλαιπωρούν τα τελευταία χρόνια.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.