Παραμένει εκτός ο Χάντς για ΠΑΟΚ

Metrosport Team26 Οκτωβρίου 2022

Συνεχίζει την προετοιμασία του εν' όψει της αναμέτρησης κόντρα στον Ιωνικό, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Basket League o ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη στοχεύει στην νίκη η οποία θα είναι και η τρίτη συνεχόμενη σε τέσσερις αναμετρήσεις με τον Τζέιλεν Χάντς να παραμένει εκτός όπως αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ.

Αναλυτικά η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: Με μία προπόνηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο PAOK Sports Arena, συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ mateco ενόψει του αγώνα με τον Ιωνικό, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022 στις 19:15 για την 4η αγωνιστική της Basket League.

Ο κόουτς Λυκογιάννης έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική στο σημερινό πρόγραμμα της ομάδας, με την προετοιμασία να κορυφώνεται και να ολοκληρώνεται το επόμενο διήμερο. Τότε αναμένεται να κριθεί και η συμμετοχή του Jaylen Hands στον αγώνα του Σαββάτου.

Ο Αμερικανός γκαρντ που υπέστη διάστρεμμα στο Λαύριο, απέφυγε τα χειρότερα όπως διαπιστώθηκε και από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε. Ακολουθεί εντατικό πρόγραμμα θεραπείας και η παρουσία του στο παιχνίδι θα αποφασιστεί πιθανότατα την τελευταία στιγμή. Το πρόγραμμα της ομάδας μας συνεχίζεται την Πέμπτη (27/10) με μία προπόνηση (17:00).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.