Παραδόθηκε ο καταζητούμενος για το φονικό στα Ανώγεια

Metrosport Team03 Μαΐου 2020

Παραδόθηκε στις Αρχές πριν από λίγο ο 30χρονος γιος του 62χρονου Λευτέρη Καλομοίρη που καταζητούνταν για συμμετοχή στη φονική συμπλοκή στα Ανώγεια Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει το ekriti.gr, πήγε στην Αστυνομία του Ρεθύμνου για να δώσει τη δική του εξήγηση για το αιματηρό συμβάν. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι παρέδωσε και το όπλο.

Θυμίζουμε, ότι όπως προκύπτει από τις μαρτυρίες, ο Μανώλης Καλομοίρης, ο οποίος και τελικά παραδόθηκε, είχε από καιρό διαφορές με τον συνομήλικό του κτηνοτρόφο Γιώργο Ξυλούρη, πιθανότατα για ένα κτήμα. Όταν συναντήθηκαν στο καφενείο, διαπληκτίστηκαν και ήρθαν στα χέρια, όμως ο κτηνοτρόφος φέρεται ότι πήγε στο σπίτι του και επέστρεψε οπλισμένος.

Ο 62χρονος Λευτέρης Καλομοίρης ή «Ντεμέλος» πατέρας πέντε παιδιών κατάλαβε τι θα ακολουθούσε και μπήκε στη μέση για να χωρίσει τους δυο νεαρούς, αλλά εκείνη τη στιγμή ο κτηνοτρόφος είχε βγάλει πιστόλι και πυροβόλησε μια φορά, τραυματίζοντας θανάσιμα στο στήθος τον άτυχο άνδρα. Η «απάντηση» από τον μεγαλύτερο γιο του θύματος ήταν άμεση, καθώς πυροβόλησε τον δολοφόνο του πατέρα του επτά φορές!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.