Νίκησε, αλλά θέλει δουλειά και ενίσχυση ο Ηρακλής

Δημήτρης Καλαϊτζής09 Σεπτεμβρίου 2020

Νικηφόρο ήταν το δεύτερο φιλικό τεστ του Ηρακλή Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης. Οι «κυανόλευκοι» επικράτησαν 2-1 της Θύελλας Σαρακηνών στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων. 

Το αποτέλεσμα έχει μικρή σημασία για την ομάδα του Γιώργου Ακριτόπουλου, καθώς έδειξε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι αδυναμίες και ότι φωνάζει για μεταγραφική ενίσχυση. Με παίκτες ποιοτικούς, έμπειρους και με παραστάσεις από το πάνω ράφι για να μπορέσει να πάρει το εισιτήριο της ανόδου.

Στα του αγώνα, οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν από νωρίς χάρις το αυτογκόλ του Μαυρομιχάλη. Στη συνέχεια, ο Ηρακλής είχε την ευκαιρία να πάρει αέρα δυο τερμάτων, όμως ο Τσίτας αστόχησε από την άσπρη βούλα. Έτσι, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν την ευκαιρία να απαντήσουν με τον Γαρύφαλο από το σημείο του πέναλτι, φέρνοντας το ματς στα ίσα.

Τελικά, οι «κυανόλευκοι» κατάφεραν να πάρουν το παιχνίδι, έχοντας σκόρερ το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Θωμά Τσίτα.

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής (Γιώργος Ακριτόπουλος): Αθανασίου, Ματίκας, Παπαϊωάννου, Παναγιωτίδης, Κοντέων, Παπαδημητρίου, Μαγκουντής, Μετάι, Μέτσι, Πιπερτζής, Τσίτας.

Αγωνίστηκαν και οι: Εμμανουηλίδης, Αποστόλου, Σαμανίδης, Καπρίλης, Δούλαψης, Φρικιώτης, Διαμαντακάκης.

Θύελλα Σαρακηνών (Κώστας Γαλτσίδης): Παπαθανασίου, (60’ Βόλτσης), Μαυρομιχάλης, (60’ Τσόρμπας), Κιόρτσης, Ρώσσης, Μαντζανάς, Τράκας, (70’ Ταουσάνης), Θωμάς, Γαρύφαλλος, Κεχαγιάς, (30 λ.τ Παπαδόπουλος), Μεταξάς, (80’ Μισαηλίδης), Κούμπους, (60’ Ιωάννου)


«Θέλουμε τρομερή ενίσχυση»

Μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα, ο τεχνικός του Ηρακλή Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, Γιώργος Ακριτόπουλος τόνισε ότι η ομάδα χρειάζεται τρομερή ενίσχυση, ώστε να ανέβει κατηγορία.

«Σήμερα δώσαμε το δεύτερο μας φιλικό παιχνίδι. Παρά τη νίκη, υπάρχουν αδυναμίες που θα πρέπει να καλύψουμε άμεσα, καθώς ο χρόνος πιέζει, ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Θέλουμε έμπειρους παίκτες πρώτης γραμμής με παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες, ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε την άνοδο. Μέχρι την Παρασκευή θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε κλείσει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ, ώστε να μπορέσουμε στις μέρες που απομένουν, να δουλέψουμε σκληρά με τα παιδιά για να παρουσιαστούμε έτοιμοι στην έναρξη του Πρωταθλήματος».

Στο γήπεδο βρέθηκε και ο Πέτρος Κανακούδης, ο οποίος θα ενισχύσει τον Ηρακλή στην προσπάθειά του να ανέβει κατηγορία.







Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.