Παππάς: «Εκεί είναι το μειονέκτημα του Ολυμπιακού - Πού θα κριθεί ο τελικός»

Metrosport Team20 Μαΐου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Πόντου, του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ, της Ξάνθης, αλλά και της Μόναχο 1860, Χάρης Παππάς, και μίλησε για τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, κάνοντας τη δική του ανάλυση για το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Ξεκίνησε λέγοντας: «Το βασικό είναι να μπορέσω να ενταχθώ σε μια ΠΑΕ, θέλω όμως να πηγαίνω και στο γήπεδο όχι μόνο να βλέπω ποδοσφαιριστές σε βίντεο. Πρέπει να έχεις τα διπλώματα , εγώ έχω το UEFA A, πρέπει να ξέρεις να χειρίζεσαι και τους υπολογιστές».

Για τον τελικό Κυπέλλου: «Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά στην ποιότητα μεταξύ των δύο ομάδων, ειδικά από τη στιγμή που ο Γκαρσία γύρισε με τριάδα στην άμυνα. Ο Βιεϊρίνια λειτουργεί εξαιρετικά ως τρίτος στόπερ και το έχει δείξει σε αυτά τα παιχνίδια. Η τριάδα πίσω έχει δώσει μεγαλύτερη αμυντική ασφάλεια στον ΠΑΟΚ, ελέγχει το παιχνίδι όπως θέλει και με πλάνο παιχνιδιού. Ο Ολυμπιακός έχει εξαιρετικό προπονητή, γύρισε και αυτός στην τριάδα στην άμυνα ίσως και λόγω του Σωκράτη. Ο Ολυμπιακός είναι εξαιρετικός στο επιθετικό τρανζίσιον. Εγώ περιμένω να δω ένα παιχνίδι στον τελικό όπως στο παιχνίδι της Τούμπας, στα πλέι οφ. Θα παίξει ρόλο η απόδοση του Ζίβκοβιτς, εμένα μου αρέσει και ο Κρμέντσικ. Ο Ελ Αραμπί εκμεταλλεύεται εξαιρετικά τον Μασούρα. Το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

Για τις δυνατά σημεία και τις αδυναμίες των δύο ομάδων: «Το μειονέκτημα του Ολυμπιακού είναι ότι πιέζει ψηλά και μπορεί να έχει πρόβλημα στην άμυνα, το πλεονέκτημά του είναι το εξαιρετικό επιθετικό τρανζίσιον. Ο ΠΑΟΚ έχει εξαιρετική αμυντική γραμμή και παίζει με στοχευμένες αντεπιθέσεις».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.