Παπάζογλου: «Ο Βιεϊρίνια πήγε να πάρει την ομάδα στις πλάτες του, ο ΠΑΟΚ δυνάμωσε με τον αποκλεισμό»

Metrosport Team15 Απριλίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην επιθετικός του Αρη και του ΠΑΟΚ, Θανάσης Παπάζογλου, και μίλησε για τον αποκλεισμό του Δικεφάλου από την Μαρσέιγ στα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ, ενώ σχολίασε και το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης την Κυριακή.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τη Μαρσέιγ: «Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο, μερικές φορές η μπάλα δεν μπαίνει μέσα παρά τις ευκαιρίες. Η Τούμπα είναι δύσκολο γήπεδο, αλλά το γκολ μερικές φορές είναι να το έχεις. Χάθηκαν πολλά γκολ χθες στην Τούμπα. Θεωρώ πως ήταν κακιά στιγμή, η Μαρσέιγ ήταν τυχερή και είχε ένα πολύ καλό τερματοφύλακα. Δεν ξέρουμε τι θα γινόταν αν έμπαινε ένα γκολ από τον ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο. Ο σέντερ φορ πληρώνεται παραπάνω γιατί αυτή είναι η δουλειά του, να βάζει την μπάλα στα δίχτυα».

Για τον παίκτη που ξεχώρισε: «Δεν ξεχώρισα κάποιον, γιατί όλοι έδειξαν τον ίδιο ζήλο. Ο Βιεϊρίνια έδειξε πως πάει να πάρει την ομάδα στις πλάτες του, είναι έμπειρος και όσο αγωνίστηκε ήταν ο καλύτερος παίκτης στο γήπεδο».

Για τη συνέχεια του Δικεφάλου: «Ο ΠΑΟΚ δυνάμωσε παρά τον αποκλεισμό και φάνηκε και από τον κόσμο στο τέλος, αναγνώρισε την προσπάθεια της ομάδας. Το μόνο που μπορεί να κάνει στη συνέχεια είναι να του κάνει καλό. Θα παρουσιαστεί με την ίδια ή ακόμη περισσότερη αυτοπεποίθηση. Για μένα ο ΠΑΟΚ έχει πετύχει τον στόχο του».

Για το γκολ που έχασε ο Τσόλακ: «Νομίζω πως επειδή το έκανε με το αριστερό χάνει, αν ήταν με το δεξί από την άλλη πλευρά θα είχε καλύτερη τύχη».

Για την απουσία του Σάσα από το ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ: «Θα είναι σημαντική απουσία όχι γιατί ο Σάσα είναι καλός παίκτης, αλλά γιατί έχει δέσει η ομάδα πάνω σε ένα σχήμα, οι ποδοσφαιριστές το έχουν αφομοιώσει και καλείται να αλλάξει πρόσωπα μέσα στο γήπεδο. Ο Σάσα είναι μεγάλη απώλεια».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.