Παπάζογλου: «Η Τούμπα είναι απαιτητική, μόνο ο Πρίγιοβιτς και ο Κλάους τα κατάφεραν τα τελευταία χρόνια»

Metrosport Team07 Ιουλίου 2022

Ο Θανάσης Παπάζογλου μίλησε στο Metropolis 95.5 για την αποχώρηση του Τσόλακ, αλλά και τα υπόλοιπα ανοιχτά αγωνιστικά ζητήματα του ΠΑΟΚ.

 «Παρότι τα νούμερα του Τσόλακ δεν ήταν καλά, μάλλον βλέπουν κάτι στον παίκτη, έχει κάποια αξία. Μπορώ να πω ότι έπαιξε ρόλο η ψυχολογία, στο τέλος της περασμένης χρονιάς έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει, με τις πολλές κινήσεις που κάνει εκτός περιοχής και το κράτημα της μπάλας. Είναι απαιτητική η Τούμπα και ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Μόνο ο Πρίγιοβιτς τα προηγούμενα χρόνια έβαζε κατά ριπάς γκολ και ο Κλάους πιο πριν. Αυτοί έβαλαν στατιστικά πολλά γκολ. Ακόμη και ο Μουσλίμοβιτς δεν ήταν γκολτζής. Είναι μία ομάδα με ιδιαιτερότητες και ένας παίκτης για αποδώσει το μάξιμουμ πρέπει να έχει ψυχολογία» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη από έναν ποδοσφαιριστή που έχει το εύκολο γκολ. Για μένα ο Ολιβέιρα είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Ο τραυματισμός ήταν μία ατυχία, η ρήξη χιαστών είναι κάτι που υπάρχει, αλλά έδειξε προς το τέλος της χρονιάς πόσο ποιοτικός είναι. Αν είναι υγιής θα βοηθήσει πολύ την ομάδα».

Για τον νέο τραυματισμό του Ελ Καντουρί: «Για τον συγκεκριμένο μπορούμε να πούμε ότι είναι επιρρεπής. Δεν ξέρω, μπορεί να είναι κάτι οργανικό του παίκτη. Όποτε είναι υγιής βοηθάει πολύ και με το μυαλό του και με τις ικανότητές του. Απλά δεν μπορεί να βασιστείς. Οταν τραυματίζεται τόσο συχνά αυτό δείχνει ότι θα ξανασυμβεί. Τον Ελ Καντουρί δεν θα τον κρίνουμε από τα γκολ, είναι περιφερειακός και θα τον κρίνουμε από άλλα πράγματα. Ακόμη και στο λίγο που αγωνίζεται είναι δεδομένο ότι θα βοηθήσει την ομάδα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.