Παπάζογλου: «Η Θεσσαλονίκη ζει για τα ΠΑΟΚ - Άρης, θα ήθελα να παίξω την Κυριακή»

Metrosport Team28 Απριλίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Θανάσης Παπάζογλου μιλώντας για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άρη στο ντέρμπι της Τούμπας, έχοντας αγωνιστεί και στις δύο ομάδες, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «Θα ήθελα να παίξω την Κυριακή. Τελευταία φορά έπαιξα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, οπότε τώρα να το αλλάξουμε, θα έπαιζα με του Άρη».

Ενώ για τον χαρακτήρα αυτών των παιχνιδιών, ανέφερε: «Αυτά τα παιχνίδια είναι μοναδικά, το ζει η πόλη και με τα πλέι οφ έχουν περισσότερα παιχνίδια μεταξύ τους, αλλά το Άρης - ΠΑΟΚ είναι ένα ντέρμπι που το ζει όλη η Θεσσαλονίκη με συγκινήσεις και κρίνεται στη δύναμη και τη θέληση των ομάδων. Θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ έχει κίνητρο βαθμολογικά , ο Άρης έχει πάρει μία απόσταση ασφαλείας από τον Βόλο, αλλά ο κόσμος του Άρη ζητάει τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ σε κάθε περίπτωση».

Για τους παίκτες του ΠΑΟΚ που μπορούν να κάνουν τη διαφορά: «Ο Κωνσταντέλιας παίζει καλά, χωρίς φόβο με ποδοσφαιρικό θράσος και μπορεί να κάνει τη διαφορά, ενώ ανεβασμένος είναι και ο Αουγκούστο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.