Παπασταθόπουλος: «Δεν έχω να αποδείξω κάτι στον Αρτέτα»

Metrosport Team10 Μαρτίου 2021

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, είναι δίχως καμία αμφιβολία το πρόσωπο της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ, για την φάση των «16» του Γιουρόπα Λίγκ.

Ο Έλληνας αμυντικός, αποκτήθηκε πρόσφατα από τους «κανονιέριδες» στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, και μίλησε στο «football.london» για την μάχη κόντρα στην προηγούμενη ομάδα του, αλλά και τον πρώην προπονητή του, Μικέλ Αρτέτα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Ακόμα μιλάω με πολλούς ανθρώπους από την Άρσεναλ, καθώς ήμουν στην ομάδα δυόμιση χρόνια. Είμαι σε επαφή με τους παίκτες. Μίλησα μαζί τους και είναι χρούμενοι που θα παίξουμε αντίπαλοι».

Για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό: «Όλα πάνε καλά. Βρήκα τα πάντα βολικά, και ήταν πιο εύκολο από ότι περίμενα να ενσωματωθώ. Αποφάσισα να παώ στον Ολυμπιακό επειδή μου έδειξαν από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο, ότι με ήθελαν ως ηγέτη της ομάδας. Έδειξαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και εκεί υπάρχει η δύνατοτητα να κατακτήσω τίτλους».

Για το αν το βλέπει ως ευκαιρία να αποδείξει στον Αρτέτα ότι έκανε λάθος στην μεταχείρισή του: «Όχι, δεν έχω να αποδείξω σε κανέναν ποιος είμαι. Έχω δείξει σε όλους στην καριέρα μου τι μπορώ να κάνω».

«Δούλεψα με κάποιους από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο και έπαιζα τακτικά, δεν έχω να αποδείξω κάτι στον Αρτέτα ή σε κάποιον άλλο. Ήταν απόφασή του και της ομάδας και την αποδέχτηκα».

Για το αν μίλησε με τον Μαρτίνς για την πρώην ομάδα του: «Δεν μιλήσαμε πολύ. Έχουμε πολύ καλούς προπονητές, που ξέρουν να αναλύσουν πόσο καλή είναι η Άρσεναλ, και γνωρίζουν τα προτερήματα και τα μεινοκεκτήματά τους».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.