Παπαϊωάννου: «Με τον Χατζηπαναγή βρισκόμασταν με κλειστά μάτια»

Metrosport Team01 Νοεμβρίου 2022

Με αφορμή την άτυπη επέτειο από την ημέρα που ο Βασίλης Χατζηπαναγής σταμάτησε το ποδόσφαιρο, μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο επί χρόνια φίλος και συμπαίκτης του, Λάκης Παπαϊωάννου, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως είναι το άτομο με το οποίο μπορείς να συνεργαστείς με κλειστά μάτια.

Αρχικά ανέφερε: «Ξέρετε κάτι; Είναι ο καλύτερος όλων, σε όλο τον κόσμο, δεν έχουμε πάρει πολλούς τίτλους και είναι νούμερο ένα, εξαιρετικός χαρακτήρας, φίλος και συμπαίκτης. Η αναγνώριση από τη στιγμή που σταματάς είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα, είναι πλούτος. Έχει αποσυρθεί αλλά είναι πάντα στη δημοσιότητα γιατί είναι ένας ταπεινός άνθρωπος που δεν έχει να αποδείξει τίποτα. Είναι το άτομο που μπορείς να συνεργαστείς μαζί του με κλειστά μάτια και να σου δώσει την πάσα χωρίς να σε βλέπει. 

Ενώ πρόσθεσε: «Κάποια στιγμή μου είπαν, ''ο πιο εύκολος αντίπαλος είναι ο Χατζηπαναγής γιατί δεν χρειάζεται να τον μαρκάρεις ποτέ''». «Ακόμα και στις προπονήσεις γινόταν χαμός, δεν είχε ποτέ λιγότερο από 3.000 οπαδούς στην προπόνηση για να δουν από κοντά τον Βασίλη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.