Παπαδόπουλος: «Ο Εντιαγέ δείχνει σαν να παίζει χρόνια στον Άρη»

Metrosport Team26 Αυγούστου 2021

Ο Σούλης Παπαδόπουλος μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον νέο Άρη που «χτίζει» ο Άκης Μάντζιος. «Ο Άρης είναι διαφορετική ομάδα με τις προσθήκες που έκανε. Το έδειξε στα τελευταία φιλικά και με τα Γιάννινα που πήγε το σκορ ψηλά. Νομίζω ότι θα το λύσει το πρόβλημα με το σκοράρισμα. Τον Καμαρά τον ξέρουμε, το έχουν το γκολ αυτοί οι παίκτες. Ακόμη και με τον πανηγυρισμό του θα ξεσηκώσει τον κόσμο του Άρη» είπε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε: 

«Οποιαδήποτε επιθετική ομάδα, όπως ο Άρης, θα είναι ευάλωτη στην άμυνα. Μπορεί να μην πετύχαινε πολλά γκολ, αλλά είναι μία ομάδα δύσκολη, ειδικά στην έδρα της. Πάντα ο Άρης παίζει επιθετικά. Ο Μάντζιος δεν νομίζω ότι είναι αμυντικογενής. Ήταν, απλώς, σε ομάδες όπως η Κέρκυρα. Όταν είσαι στον Άρη, όμως, δεν μπορείς να παίξεις αμυντικά». 

Σε ερώτηση για το γεγονός ότι ο Καμαρά έμαθε να παίζει, κυρίως, στην κόντρα επίθεση απάντησε: «Πολλές φορές οι προπονητές επιλέγουμε την κόντρα επίθεση. Μπορείς να διαλέξεις πολλά συστήματα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Το θέμα είναι τι ταιριάζει στην ομάδα, στο στυλ της. Όταν παίζεις με τρεις πίσω, πρέπει τα μπακ να τα κάνουν όλα. Ο Πάντος έπαιζε όλη την πλευρά. Όπως πήγαινε μπροστά γυρνούσε και πίσω. Δεν ήταν τυχαίο ότι ο Βαλβέρδε όταν γύρισε την Ισπανία είπε αν θα έπαιρνε κάποιον θα ήταν ο Πάντος». 

Υπογράμμισε για το θέμα του τερματοφύλακα ότι: «Πιστεύω ότι ο Άρης είχε πρόβλημα, ο Κουέστα δεν μπορούσε να παίξει μακριά από την εστία του. Όπως έκανε ο Διούδης. Ο Κουέστα δεν ήταν αυτός ο τερματοφύλακας. Τον Ντένις πρέπει να τον δούμε και σε πολύ πίεση. Θα έκανε καλύτερη καριέρα ο Κουέστα, αλλά με τα πόδια έχει αργές αντιδράσεις». 

Για τον Εντιαγέ σημείωσε: «Είναι ένας παίκτης που δείχνει σαν να παίζει χρόνια στον Άρη. Έχει καλές τοποθετήσεις και είναι καλός με την μπάλα στα πόδια. Είναι και θέμα ομάδας και προπονητή. Κάποιοι κουμπώνουν κατευθείαν. Έχουν παίξει σε αυτό ρόλο και οι πιο παλιοί. Όταν είσαι καλός παίκτης και καλός προπονητής δεν χρειάζεσαι χρόνο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.