Παπαδόπουλος: «Ήταν άτυχος ο ΠΑΟΚ, ψυχωμένος στο ντέρμπι ο Άρης»

Metrosport Team15 Απριλίου 2022

Ο Νίκος Παπαδόπουλος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του Metropolis 95,5 μιλώντας για το χθεσινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μαρσέιγ, αλλά και το προσεχές ντέρμπι με τον Άρη.

Αναλυτικά είπε

Για το χθεσινό ματς του ΠΑΟΚ με την Μαρσέιγ:

«Η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός χθες. Διέκρινα κάποια θέματα, αλλά μπήκε πολύ καλά στο παιχνίδι, έκανε δυνατή αρχή και είχε 2-3 καλές στιγμές. Και με τον Άκπομ και με τον Κρέσπο. Σε αυτά τα παιχνίδια όταν δεν σκοράρεις, πληρώνεις το λάθος του. Αδικήθηκε η προσπάθεια της ομάδας. Στο τέλος έδειξε η ομάδα πως είχε ψυχικά αποθέματα. Το μοναδικό πρόβλημα, ήταν στο άγχος που είχε ο ΠΑΟΚ όταν δημιουργήθηκαν 2-3 λάθη πίσω στην άμυνα. Σε γενικές γραμμές είχε πολύ καλή τακτική. Θεωρώ πως ήταν άτυχος. Παιχνίδια με τόσες τελικές, αν δεν σκοράρεις φεύγεις με μια... πίκρα».

Για το ντέρμπι με τον Άρη την Κυριακή:

«Μπορούν να ανταπεξέλθουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ κόντρα στο Άρη ο οποίος έχει μια πολύ καλή ομάδα. Ο ΠΑΟΚ θα είναι κουρασμένος, θεωρώ πως θα υπάρχει ροτέισον από τον προπονητή του. Ο Άρης με το νέο του προπονητή είναι ψυχωμένος και βγάζει νέα στοιχεία που δεν τα έβγαζε μέχρι πριν»

Για το αν υπάρχει φαβορί:

«Δε θα έλεγα πως υπάρχει φαβορί. Θα ευχηθώ οι παίκτες να προσπαθήσουν στο γήπεδο και ο κόσμος να φωνάξει για την ομάδα του. Έχει ένα προβάδισμα ο Άρης, αλλά παίζει κόντρα στη μια ομάδα με έμπειρους παίκτες»

Όσον αφορά το ποιο είναι καλύτερο κεντρικό δίδυμο στο Άρης-ΠΑΟΚ, είπε:

«Ο Ίνγκασον με τον Κρέσπο έχουν καλύτερη χημεία γιατί παίζουν μαζί περισσότερο καιρό, αλλά και οι 4 είναι εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.