Παπαδόπουλος: «Αυτά είναι τα ατού του Άρη, σταθερά για τον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου»

Metrosport Team11 Σεπτεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Ο προπονητής των Χανίων είπε την άποψή του για τον Άρη και τον ΠΑΟΚ στο φετινό Πρωτάθλημα της Super League 1 ενώ μίλησε και για την προετοιμασία της ομάδας του. 

Μεταξύ άλλων, ο Νίκος Παπαδόπουλος δήλωσε:

Για τον Άρη και τον ΠΑΟΚ: «Είναι και οι δυο πολύ καλές ομάδες. Θεωρώ ότι ο Άρης έχει κάτι πολύ σημαντικό, έναν βασικό κορμό επί δύο χρόνια με πολύ καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, έχει ίδιο προπονητή και πολύ καλές προσθήκες. Είναι ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο και προσπαθεί να κάνει το βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρσι. Ο προπονητής είναι δεύτερη σερί χρονιά και έχει δουλέψει την ομάδα. Το θετικό για τον ΠΑΟΚ είναι ότι υπάρχει ένας προπονητής που ξέρει την ομάδα, το DNA της και την παρασύρει με τον τρόπο, τον χαρακτήρα του και δίνει πάθος. Αυτό δεν αρκεί από μόνο του αλλά είναι σημαντικό. Να είναι μπροστάρης. Παίζει ρόλο στο να ενθουσιάσει την ομάδα και κόσμο. Είναι κάτι που έλειπε από τον ΠΑΟΚ. Είναι η σταθερά του».

Για την πίεση στον Άρη: «Η πίεση είναι για τους δυνατούς. Πρέπει να το δείξει ο Μάντζιος επειδή υπάρχουν υψηλότερες προσδοκίες φέτος. Μπορεί να καταφέρει όπως και οι παίκτες και ο Άρης να πάει ψηλότερα από πέρσι».

Για το τι κάνει ο ίδιος: «Κάνουμε την προετοιμασία μας. Ελπίζω μην είναι για 4 μήνες. Ετοιμαζόμαστε για πιθανή έναρξη στις 2-3 Οκτωβρίου. Ελπίζουμε να αρχίσουμε κανονικά να τηρηθεί το οργανόγραμμα για να μην ταλαιπωρηθούν οι ομάδες. Θα διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις τους στόχους μας και ελπίζω να τα καταφέρουμε στο τέλος της σεζόν».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.