ΠΑΟΚΑΡΑ μπορείς!

Γιώργος Ζαΐρης17 Μαρτίου 2022

Το πιο σπουδαίο μέχρι το επόμενο ματς δίνει σήμερα (22:00 Metropolis 95.5) απέναντι στη Γάνδη ο ΠΑΟΚ. Με «προίκα» το 1-0 του πρώτου αγώνα ο Δικέφαλος σήμερα (17/3) καλείται να κάνει το τέλειο παιχνίδι και να γράψει ιστορία παίρνοντας το εισιτήριο για τους «8» στο ConferenceLeague. 

Δύσκολη αποστολή αλλά ο ΠΑΟΚ έχει μάθει στα δύσκολα και τα έχει καταφέρει και στο παρελθόν. Μπορεί να ταξίδεψε χθες με αρκετές απουσίες (Κούρτιτς, Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Ελ Καντουρί) αλλά όπως είπε χθες ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες του. Αλλωστε άπαντες είναι «φτιαγμένοι» με την προοπτική να συνεχίσουν να παίζουν στην Ευρώπη και τον Απρίλιο και αυτό θέλουν να πετύχουν σήμερα. 

Είναι ξεκάθαρο πως ο ΠΑΟΚ σήμερα δεν θα «καθίσει» στο σκορ του πρώτου αγώνα. Ψυχολογικά όμως είναι χρήσιμο αφού φορτώνει άγχος στον αντίπαλο του. Και ο ΠΑΟΚ μπορεί να βρει χώρους και ευκαιρίες να σκοράρει και στο Βέλγιο. Στην προσπάθεια του αυτή ο Λουτσέσκου θα στηριχθεί σε αρκετούς ποδοσφαιριστές που ξεκουράστηκαν την Κυριακή στο ματς με τον ΠΑΣ. 

Ο Πασχαλάκης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και επιστρέφει ενώ όλη η τετράδα στην άμυνα δεν έπαιξε την Κυριακή. 

Ο Λύρατζης θα είναι στα δεξιά με τους Ινγκασον και Κρέσπο στο κέντρο της άμυνας και τον Βιεϊρίνια στα αριστερά. Ξεκούραστος και ο Τσιγγάρας που θα έχει δίπλα του τον Σβαμπ και πιο μπροστά τον Αουγκούστο που επίσης δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο ματς του Πρωταθλήματος.

Η... αλχημεία του Λουτσέσκου θα αφορά τα άκρα της επίθεσης. Απόντος του Αντρίγια αλλά και του ασθενή Ελ Καντουρί ίσως δούμε στα δεξιά τον Μιτρίτσα (ο Μουργκ δεν πείθει) και στα αριστερά τον Μπίσεσβαρ ενώ στην κορυφή θα είναι ο Τσούμπα Ακπομ. 

Το σημαντικό για τον ΠΑΟΚ είναι να πάρει την πρόκριση και θα ήταν χρήσιμο να μην δεχθούν κίτρινη κάρτα οι Βιεϊρίνια, Σβαμπ, Λύρατζης, Μιτρίτσα και Κρέσπο, καθώς είναι στο όριο και σε περίπτωση πρόκρισης του ΠΑΟΚ θα χάσουν το πρώτο ματς στη φάση των "8".

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.