ΠΑΟΚ: «Ζεσταίνει» τους παίκτες, «σκανάρει» στόχους με το τμήμα σκάουτινγκ

Metrosport Team06 Ιουνίου 2021

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΙΡΗΣ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα έχει την πολυτέλεια των διακοπών αφού μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας (29 Ιουνίου) πρέπει να σχεδιάσει την ομάδα της νέας σεζόν και τα ανοικτά μέτωπα είναι αρκετά. Πρώτα απ’ όλα έχει φροντίσει μετά τη συνομιλία με τον Χρήστο Καρυπίδη (άλλωστε και ο ίδιος στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου το είπε) έχει αρχίσει ήδη επαφές με ποδοσφαιριστές της ομάδας με τους οποίους συνεργάστηκε με απόλυτη επιτυχία στην πρώτη του θητεία κατακτώντας δυο Κύπελλα και το αήττητο Πρωτάθλημα στη χρονιά του νταμπλ.

Ετσι έχει ήδη μιλήσει με τον Βιεϊρίνια, τον Πασχαλάκη αλλά και τον Καντουρί για τον οποίο ξεκάθαρα δήλωσε πως θέλει να τον έχει στην ομάδα. Ο ίδιος φυσικά ο Λουτσέσκου είναι αυτός που θα διαμορφώσει άποψη για την ομάδα αρχίζοντας τις προπονήσεις, αλλά ήδη θέλει μέσα από τις επαφές του να «ζεστάνει» τους παίκτες και παράλληλα να πάρει πληροφορίες για την ομάδα που πρόσφατα ολοκλήρωσε τη σεζόν. 

Ο Λουτσέσκου επίσης αυτό το διάστημα που είναι στη Θεσσαλονίκη έχει φροντίσει να έχει συναντήσεις με το τμήμα σκάουτινγκ του συλλόγου συζητώντας και αναλύοντας συγκεκριμένους παίκτες για θέσεις που έχει θέσει ως προτεραιότητα για την ενίσχυση της ομάδας. Πράγματα δηλαδή που θα συνεχιστούν όλες τις επόμενες μέρες (ακόμη και όταν αναχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη) και μέχρι να επιστρέψει για την έναρξη της προετοιμασίας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.