Υπόθεση δεξιός μπακ για τον ΠΑΟΚ: Εχει σταντ μπάι τον Βραζιλιάνο Λούκας Τέιλορ

Κώστας Πετρωτός12 Ιουνίου 2021

Εδώ και αρκετές μέρες το metrosport.gr είχε αποκαλύψει ότι ο ΠΑΟΚ έχει ουσιαστικά συμφωνημένο παίκτη για το δεξί άκρο της άμυνας, μετά από την θετική γνώμη του Ραζβάν Λουτσέσκου που θεωρεί ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση στην συγκεκριμένη θέση, καθώς υπολογίζει τον Βιεϊρίνια για τα δεξί άκρο. Ο ποδοσφαιριστής είναι ο 26χρονος Βραζιλιάνος, Λούκας Τέιλορ της Ντνίπρο που σε λίγες μέρες μένει ελεύθερος από την ουκρανική ομάδα.

Το όνομά του προέκυψε μετά από τις συζητήσεις του Ρουμάνου τεχνικού με το τμήμα σκάουτινγκ και το τιμ του Γιώργου Σαββίδη και είναι μία πολύ εφικτή περίπτωση για τον ΠΑΟΚ, παρά το ενδιαφέρον που δείχνουν για εκείνον η Σαχτάρ, η Καραμπάχ και η Σεντ Ετιέν. Το συμβόλαιο που ζητά κυμαίνεται γύρω στο μισό εκατομμύριο ευρώ τησίως, ποσό που είναι συμβατό με τα οικονομικά δεδομένα στον ΠΑΟΚ.

Προς το παρόν, ωστόσο, δεν γίνεται ακόμη η τελική κίνηση για την απόκτησή του, καθώς μετά από τις συζητήσεις που έχει κάνει ο προπονητής του ΠΑΟΚ με τους ανθρώπους της ομάδας, γίνεται προσπάθεια σε δύο άλλα «μέτωπα» με παίκτες που έχουν και κόστος αγοράς, ωστόσο θεωρούνται πιο ποιοτικές λύσεις από τον 26χρονο Βραζιλιάνο (η αξία του στο transfermarkt φτάνει τις 600.000 ευρώ).


Το προφίλ του Τέιλορ και τα θετικά σχόλια του Μιρτσέα Λουτσέσκου

Γεννημένος στις 10 Απριλίου του 1995, ο ύψους 1.77μ. δεξιός οπισθοφύλακας άρχισε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Παλμέιρας. Ντεμπουτάρισε το 2015,συμμετείχε σε τέσσερα παιχνίδια, αλλά στην συνέχεια είχε διαδοχικούς δανεισμούς (Κρισιούμα, Παρανά, Red Bull Βραζιλίας, Παϊσαντού, Μποταφόγκο -SP, Μπόα Εσπόρτε) και το 2018 έκανε το πρώτο ταξίδι στην Ευρώπη για λογαριασμό της Καρπάτι Λβιβ. Στον έναν χρόνο παρουσίας του στην ουκρανική ομάδα είχε 17 συμμετοχές, 3 γκολ και 2 ασίστ, ακολούθησε ένα εξάμηνο στην Εστορίλ όπου κατέγραψε 6 συμμετοχές και τον Ιανουάριο του 2020 μεταπήδησε στην Ντνίπρο όπου σε 1,5 χρόνο έχει 30 συμμετοχές, ένα γκολ και τρεις ασίστ (24 συμμετοχές, δύο ασίστ).

Για τον Τέιλορ έχει εκφραστεί με θετικά σχολια και ο πατέρας του Ραζβάν Λουτσέσκου, Μιρτσέα, αφύ τον έζησε ως αντίπαλος με την Ντιναμό Κιέβου. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα φανεί κατά πόσο ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να προχωρήσει κάποια από τις άλλες περιπτώσεις που αξιολογεί ως πιο ποιοτικές ή θα πάει στην λύση του Τέιλορ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.