ΠΑΟΚ ξέρεις τον τρόπο!

Γιώργος Ζαΐρης02 Μαρτίου 2022

Πλέον είναι αγαπημένος προορισμός. Και αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με την κατάκτηση τριών Κυπέλλων στο συγκεκριμένο γήπεδο. Αλλά και με την παράδοση που έχει χτίσει απέναντι στην ΑΕΚ αφού τα τελευταία χρόνια φεύγει αήττητος από το συγκεκριμένο γήπεδο σε όλες τις διοργανώσεις. 

Με πιο πρόσφατη την επική πρόκριση που ήρθε με τα γκολ του Κούρτιτς και του Μιτρίτσα και που του επιτρέπουν να συνεχίζει στον θεσμό και να περιμένει τον Ολυμπιακό στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου. Σήμερα ο ΠΑΟΚ είναι προετοιμασμένος να αντιμετωπίσει μια συσπειρωμένη ΑΕΚ. 

Ο Γιαννίκης απομακρύνθηκε και ο Οφρυδόπουλος θα είναι στον πάγκο της ΑΕΚ. Και πάντα μια αλλαγή προπονητή αλλάζει την ψυχολογία και των ποδοσφαιριστών αλλά και των οπαδών που σήμερα θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ. 

Τι έχει να αντιπαρατάξει ο ΠΑΟΚ σήμερα στις 20:30 (Metropolis 95.5) όταν ο Φάμπρι θα σφυρίζει για πρώτη φορά στον αγώνα; Τη δεδομένη ποιότητα του και τις επιστροφές σημαντικών ποδοσφαιριστών η απουσία των οποίων κόστισε δυο βαθμούς απέναντι στον Ιωνικό και έφερε τον ΠΑΟΚ ξανά στο -13 από την κορυφή.

 Ο ΠΑΟΚ έχει κίνητρα και είναι πολλά. Με νίκη πάει ξανά τη διαφορά από την ΑΕΚ σε διψήφιο αριθμό, εδραιώνεται στη δεύτερη θέση και θα προσπαθήσει να μειώσει μέχρι τέλους τη διαφορά από τους ερυθρόλευκους. Παράλληλα θα αφήσει πίσω του την ισοπαλία με τον Ιωνικό που σίγουρα κόστισε. Και στη συνέχεια θα προετοιμαστεί για το ματς με την Γάνδη... μέσω Λαμίας αφού την Κυριακή πέφτει η αυλαία της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος.

Με τα βαριά χαρτιά σε όλες τις γραμμές

Επιστροφές σημαντικών ποδοσφαιριστών σε όλες τις γραμμές θα έχει σήμερα η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα δει τους ξεκούραστους Ινγκασον-Κρέσπο στο κέντρο της άμυνας αφού αμφότεροι δεν έπαιξαν με τον Ιωνικό. Φυσικά ο Πασχαλάκης διατηρεί τη θέση του κάτω από τα δοκάρια ενώ ο Λύρατζης με πολλές πιθανότητες διεκδικεί τη θέση του Σάστρε στα δεξιά. 

Ο Βιεϊρίνια θα είναι στα αριστερά. Στο κέντρο θα δούμε και πάλι τους Κούρτιτς-Τσιγγάρα μαζί αφού ο πρώτος εξέτισε την ποινή του. Επιστρέφει και ο Αουγκούστο πίσω από τον Τσούμπα Ακπομ που είναι έτοιμος. Στα αριστερά της επίθεσης θα είναι ο Μπίσεσβαρ ενώ στα δεξιά απόντος του Αντρίγια Ζίβκοβιτς τη θέση διεκδικεί ο Ζαμπά. Ασχέτως αν δεν ήταν καλός στο ματς με τον Ιωνικό έχει σαφές προβάδισμα από τον Μουργκ που είναι στην αποστολή αλλά προέρχεται από ενοχλήσεις στη μέση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.